Відома американська фітнес-модель Ана Чері, яка не упускає можливості показати світу свої соковиті принади і є чи не найпопулярнішою дівчиною Instagram, в черговий раз продемонструвала свої ідеальні форми. Так, на своїй сторінці в соцмережі модель опублікувала спокусливе фото, на якому позує у відвертому вбранні.

На фотографії, яка з'явилася в записі Ани Чері, вона постала на огляд публіки в ніжному образі. Знімок був зроблений, мабуть, в її спальні, вона стоїть біля ліжка, на якому сидить величезний плюшевий ведмедик. Для фотосесії Ана Чері одягла сексуальну червону білизну, яка підкреслює її соковиті форми, в комплекті з якою йде підв'язка для панчіх. Волосся дівчини розпущене і м'якими хвилями спадає на плечі, а на її обличчі легкий макіяж.

У підписі до фотографії Ана Чері розповіла, що вже приготувалася до Дня святого Валентина. "Щасливого четверга закоханим! День святого Валентина не за горами! Порадуйте кого-небудь з особливим @loungeintimates", - написала модель. Шанувальники фітнес-моделі не змусили себе чекати і почали активно коментувати її нову публікацію. Більшість з них захоплюються красою і соковитими формами моделі, її пишним бюстом і красивими волоссям.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

"Привіт, мої гарні валентинки", "Ви прекрасна жінка", "Мені сподобалось", "Справжня краса", "Ух ти, дуже красиво", "Досить мило", "Не дивно, що у плюшевого ведмедика така широка посмішка", "Ти мій Валентин", "Ана, ти виглядаєш приголомшливо чудово в червоній білизні", "Плюшевий ведмедик любить те, що бачить", "Ана, ти дуже красива жінка", "Це один щасливий ведмідь", "Що ти тільки що зробила з цим ведмедем? Подивися на цю посмішку на його обличчі", "Я люблю цю білизну", "Блін, дуже красиво", "Абсолютно чудова", - пишуть захоплені шанувальники в коментарях до фото.

Нагадаємо, Ана Чері не змогла натягнути топік на величезні персики.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Ана Чері роздяглася, щоб розкрити рецепт краси.

Також портал "Знай.uа" писав, що солодка Ана Чері роздяглася і чекає на День святого Валентина.