Впродовж майже 15-ти років вчений Джим Такер досліджує розповіді дітей, які, як правило, у віці між другим і шостим роком життя заявляють, що вони жили колись раніше.

Іноді ці діти можуть навіть описати досить докладні деталі цих колишніх життів. Дуже рідко ці раніше померлі особи є відомими або популярними і часто зовсім не відомі сім'ям цих дітей.

Такер, один з двох учених світу, що вивчають цей феномен, пояснює, що складність випадків подібного досвіду різна.

Так хлопчик на ім'я Райан Хаммонс впевнений, що в глибині душі у нього є "таємна особистість". У віці 5 років, Райан постійно прокидався ночами, кричав і плакав. Його стурбована мати, Сінді, не мала поняття, що є причиною дивної поведінки її сина.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Одного разу вночі Райан, нарешті, зізнався Сінді. “Мама, я маю тобі дещо сказати. У мені живе дехто інший”.

Райан почав розповідати матері, що, на його думку, він був реінкарнацією людини, яка померла 50 років тому. У Сінді відразу ж пройшли дрижаки по спині. У визнанні Райана було щось дуже тривожне; вона була налякана. Перевтілення було тим, у що вона зовсім не вірила. Сінді вирішила тримати таємно від друзів зізнання сина… і навіть від чоловіка.

"Я дійсно не знала, що робити", — згадує Сінді. - "Я була дуже налякана. Він був такий наполегливий у цьому питанні. Після тієї ночі він знову і знову намагався згадати їхні імена і з кожним разом розчаровувався, що йому це не вдавалося. Я почала шукати інформацію про реінкарнацію в Інтернеті. Я навіть взяла кілька бібліотечних книг про Голлівуд в надії, що картинки зможуть йому допомогти. Місяцями я не говорила про це нікому".

Отже, Райан розповів подробиці свого минулого життя, що у нього було дві сестри, і що він любив пити "Тру-Ейб", апельсинова содова, яку перестали випускати за кілька десятиліть до народження хлопчика.

В один прекрасний день пара переглядала книгу про золотий вік Голлівуду і зупинилася на сторінці з чорно-білою фотографією з фільму Мей Уест. Райан відразу ж вказав на людину, чиє ім'я не було зазначено, і сказав, що він, швидше за все, є цією людиною.

Хоча воно і рідкісне, але твердження Райана не є унікальним і є одним з більш ніж 2500 випадків, які психіатр Джим Такер зібрав у своєму архіві у Відділі Медичного Центру перцептивних досліджень при університеті штату Вірджинія.

Як виявилося, чоловік на фото – Марті Мартін, який у свій час знімався в масовці, але пішов далі і став успішним голлівудським агентом.

Дослідники підтвердили дані про Марті Мартіна, який відповідав історії Райана. У Мартіна дійсно було дві сестри, він був одружений п'ять разів і його улюбленим напоєм був "Тру-Ейб".

Нагадаємо, 29-літній житель Китаю на прізвище Чжоу потрапив у лікарню через погане самопочуття. Температура його тіла піднялася до 40 градусів. Пацієнт поскаржився на біль у грудях. Він розповів лікарям, що його стан погіршився приблизно 4 роки тому.

Як повідомляв портал "Знай.uа", 27-річний чоловік з Індії хоче подати судовий позов проти своїх батьків за те, що вони народили його без згоди.

Також "Знай.uа" писав, здоровому хлопчикові зробили 13 операцій, тому що мати так вирішила.