Родителям, которые "лечили" младенца молитвами, предъявлены обвинения в убийстве

У США батькам немовляти, які замість того, щоб звернутись в лікарню, вирішили "лікувати" дитину молитвами, винесли звинувачення у вбивстві.

Немовля померло за кілька годин після народження, передає "Independent".

Сара і Тревіс Мітчелл з Орегону є членами Послідовників Церкви Христа (маленька секта, що діє в США на території двох штатів), яка не вірить в сучасну медицину. Замість цього, члени покладаються на молитви і помазання масла для зцілення.

Сара Мітчелл народила дівчаток-близнят 5 березня в будинку своїх бабусі та дідуся, під час пологів допомогали тільки повитуха та члени сім'ї. Двійня була недошонею, пологи почались на два місяці раніше, пояснили медики.

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

Одна з дівчат народилась з деформованими легенями, через що мала проблеми з диханням. Наразі не можна точно заявити, що дитина би вижила, якби пологи пройшли в лікарні, чи хоча би була госпіталізована тоді, коли проблеми з диханням стали очевидними. Але, у новонародженої був би хоча би шанс вижити, кажуть медики.

Це вже не перший подібний випадок: у 2001 році до 6 років ув'язнення засудили пару за ненавмисне вбивство їхнього немовляти.

Нагадаємо, як повідомляв "Знай.ua", у Львові 20-річна дівчина намагалася продати власну новонароджену дитину.