24-річна киянка Альона Омович часто привертає до себе увагу підписників фотографіями у стилі Кім Кардашьян. Instagram-модель частенько публікує відверті фото у мережі і не приховує, що збільшила груди і постійно робить косметологічні процедури щодо збільшення губ і вилиць. А ще, напевно, ніхто з підписників не бачив її без густого макіяжу і в нормальному повсякденному одязі.

В цей раз Instagram-модель опублікувала фотографію, на якій з'явилася в спокусливому образі і зухвалій позі. Для фотосесії дівчина одягла комплект білої білизни, яка оголює рельєфний живіт і величезні силіконові груди моделі. Волосся Омович трохи розпатлане, а на обличчі легкий макіяж, дівчина не дивиться в камеру.

"Я начебто писала достатню кількість постів про пластику, але питання в директ надходять досі. Тому хочу продублювати. Пройшов майже рік з моменту моєї повторної мамопластики. Переробляла груди після одного київського рукожопого хірурга. Були неправильно встановлені імплантати, в результаті чого вони з'їхали в боки і груди деформувалися. Я так вдячна доктору @dr.ivanchuk за те, що він виправив помилки іншого лікаря і зробив мені ідеальні за моїми мірками груди. Імплантати взяли Motiva 495cc анатоми. Я хотіла 510сс, але лікар сказав, що більше я завжди встигну поставити. Раніше були круглі Polytech 290сс.

Популярні новини зараз
Тепер в ухилянтів заберуть останнє: змусять платити шалені гроші Україна забуде, що таке війна: ясновидець розповів про майбутнє нашої країни та про те, коли закінчаться бойові дії Будуть мобілізовані до ЗСУ: Рада прийняла важливе рішення Постійна процедура більше не буде катуванням: українцям пояснили прості рішення щодо лічильників
Показати ще

До речі, ринопластику робив теж @dr.ivanchuk. Зараз ніс такий, про який я завжди мріяла. Так, він виглядає як маленький инстаграмный ніс тп, АЛЕ це особисто мої побажання, які доктор врахував. Комусь подобаються природні носи, за якими незрозуміло чи була взагалі пластика. У мене на цей рахунок своя позиція. Я вважаю, якщо дівчина переживає реабілітацію, наркоз і інші неприємні моменти після операції, при цьому рино коштує дуже недешево, то якось несправедливо, що оточуючі дивляться на її новий ніс і не розуміють, що толком змінилося. Це трохи прикро, згодні? Якщо вже йти на зміни, то до кінця. Якщо хочете, щоб я розписала докладний пост про мою реабілітацію (дівчатам, які хочуть операцію, але не можуть наважитися, буде дуже актуально) напишіть в коментах +", - написала Альона.

Така публікація не залишилася без уваги шанувальників моделі. Фолловери почали дуже активно обговорювати нове фото на сторінці Альони.

Нагадаємо, українська Кардашьян роздяглася на морозі.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що українська Кардашьян обтягнула силіконову красу вульгарним леопардом.

Також портал "Знай.uа" писав, що українська Кардашьян порадувала новим відео.