Герцогиня Сассекська стала справжнім прикладом для наслідування для мільйонів прихильників королівської родини.

Про це повідомляють ЗМІ.

Варто відзначити, що вже чимало британок намагаються скопіювати її стиль у звичайному житті, проте вдається далеко не всім.

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Проте талановита художниця перенесла найвідоміші виходи на публіку Меган та принца Гаррі. При цьому образ Меган Маркл вона робить подібним до персонажа мультфільму, що додає унікальності картинам Дженніфер Валлез.

На знаменитості та популярності герцогині Сассекської художниця ще й вміло заробляє. Вона пропонує прихильникам королівської родини не тільки незвичні картини з принцом Гаррі та Меган Маркл, але й горнятка чи календарі з їх мультиплікаційними копіями.

Разом з тим варто відзначити, що королівській родині Великобританії виник черговий конфуз через одного з п'яних членів сім'ї.

Американський таблоїд Globe заявив, що дружина принца Чарльза Камілла у п'яному вигляді накинувся на королеву Єлизавету II. Інцидент стався в сімейним обідом в шотландському замку Балморал в січні.

"Дружина спадкоємця престолу активно змішувала джин з тоніком і вино, і врешті-решт стала надто гучною і нестерпним", - йдеться в повідомленні.

Видання зазначає, що коли королева зробила невістці зауваження за його поведінку, і розлютилася.

"Герцогиня Корнуольська почала кричати на королеву, дорікаючи її в тому, що вона дозволяє своєму чоловікові принцу Філіпу їздити в машині одному (раніше 97-річний герцог Единбурзький потрапив в автокатастрофу), а також у тому, що монархині дозволяє своєму онукові принца Гаррі "сидіти під каблуком" у його дружини Меган", - розповів інсайдер видання.

За повідомленням джерела, після гучного скандалу Камілла запустила у Єлизавети II келихом з червоним вином і порвала на королеві намисто з перлів.

"Чарльзу довелося відтягувати 71-річну дружину від 92-річної матері, яка була глибоко вражена тим, що трапилося", - повідомляється.

Палацова покоївка розповіла, що була викликана охорона і Каміллу потягли у відведену їй гостьову кімнату, щоб вона там охолола.

Нагадаємо, герцогині Сассекській загрожують передчасні пологи.

Як повідомляв "Знай.ua", Меган Маркл пішла проти королівських традицій.

Також "Знай.ua" писав, що подруги Меган Маркл вивалили "голу" правду про неї.

Західні таблоїди опублікували кадри, на яких видно ворушіння дитини Меган Маркл