На днях герцогиня Кембриджська Кейт Міддлтон відвідала Lavendery Primary School. Там з нею стався кумедний випадок. Так, біля школи до дружини принца Вільяма підбіг собака за прізвиськом Хербі.

Ще трохи, і собака почав би облизувати Кейт. Однак це зовсім не злякало, навпаки, фотографії з псом, які зробили і опублікували фотографи, вийшли зворушливими та милими.

Кейт Міддлтон

Крім того, нещодавно герцогиня Сассекська Меган Маркл приїхала на прийом у благодійну організацію Mayhew, яка займається допомогою тваринам. У підсумку Меган сподобався пес породи джек-рассел на ім'я Мінні. Тоді вона сказала, що дуже хотіла б забрати його додому, але не може собі цього дозволити, оскільки у них з Гаррі є дві собаки і скоро народиться дитина. На наступний день з'ясувалося, що пес все-таки знайшов нову сім'ю.

Меган Маркл

Популярні новини зараз
Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо
Показати ще

Варто відзначити, що у герцогинь вдома є собака, і не один. Кейт навіть влаштовувала зі своїм кокер-спанієлем Лупо першу фотосесію після народження принца Джорджа в 2013 році. Фото Меган з собакою поки що немає в мережі, але, відомо, що, переїжджаючи з Лос-Анджелеса до Лондона, собаку герцогиня взяла з собою.

Нагадаємо, що відома модель і співачка Кетрін Макфі вразила Instagram несподіваним знімком Меган Маркл. Зовнішній вигляд герцогині збентежив користувачів мережі. Багатьом було незвично бачити королівську особу з величезними губами, нафарбованими яскраво-червоною помадою.

Як повідомляв портал Знай.uа, ікона стилю Королівської сім'ї Великобританії Кейт Міддлтон для офіційного виходу повторила свій образ дворічної давності. Герцогиня відвідала костюмний цех, щоб дізнатися все про використання текстилю та різних тканин, а також про технічну сторону виробництва театральних костюмів.

Також портал Знай.uа писав, що Кейт Міддлтон потрапила в об'єктиви фотографів по дорозі на сімейну вечірку. Герцогиню Кембриджську сфотографували неподалік від квартири її сестри Піппи в фешенебельному районі Лондона Челсі.