Шанувальники Меган Маркл помітили дещо дивне положення її великих пальців рук, яке, схоже, звично для герцогині. З цієї деталі, вважають фахівці, можна передбачити, коли народиться первісток Сассекському, пишуть "ФАКТИ", посилаючись на інформацію MarieClair.ru.

На публіці вагітна Меган часто стосується свого живота, погладжує його, і в ці моменти можна помітити, що великі пальці Герцогині досить сильно вигнуті вгору.

Це, вважає представниця акушерського сервісу Private Midwives Ліз Хеллідей, може вказувати на те, що дитина з'явиться на світ трохи раніше, ніж припускають медики (кінець квітня або початок травня).

На користь більш ранніх пологів говорить ще одна точка зору, згідно з якою у Меган можуть бути ознаки синдрому Елерса-Данлоса - це група спадкових системних дисфункцій сполучних тканин. При таких дисфункциях надмірна рухливість суглобів може поширюватися не тільки на руки, але і область тазу і як наслідок надмірна еластичність суглобів і сухожиль може спровокувати ранні пологи і, на жаль, пологи болючі.

Популярні новини зараз
Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно ДПС вже готова списати ваші гроші: кому готуватись до примусового стягнення З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію
Показати ще

«Якщо у Меган спектральний розлад гіперрухливості і порушені шийка матки і таз, то ймовірність передчасних пологів або стрімких пологів дещо підвищується», - пояснює Хеллідей.

«Жінки зі спектральним розладом гіперрухливості нерідко стикаються з такими проблемами як хронічні болі, розтягування суглобів, вивихи і підвивихи, головні болі. Гіперподвіжность сама по собі рідко стає проблемою для вагітних, але якщо у жінок є будь-які скарги, я б порадила проконсультуватися з лікарями », - каже фахівець.

У той же час інші експерти стверджують, що гнучкість пальців Її Високості може бути наслідком не різного роду дисфункцій, а захоплення герцогині заняттями йогою. Так, в 2015 році, за рік до зустрічі з принцом Гаррі, в бесіді з журналістом з видання Women's Health Меган сказала, що практики йоги у неї «в крові». «Це приносить багато користі: тіло стає більш гнучким, м'язи - сильніше і міцніше. Поліпшується здатність до уявної фокусуванні, здатність розслабитися, знижується тривожність ».

Тому, на їхню думку, переживати з приводу більш ранньої появи на світ первістка Меган і Гаррі особливо не варто.

Нагадаємо, раніше "Знай.ua" писав: "Герцогиня Сассекська вирішила порадувати шанувальників чорної спідницею з спокусливим розрізом, незважаючи на те, що знаходиться в положенні."

Як повідомляв "Знай.ua", п'яна герцогиня накинулася на королеву: джин і вино зробили своє.

Також "Знай.ua" писав про те, що буквально недавно п'ятеро кращих подруг герцогині Сассекському Меган Маркл дали інтерв'ю американському виданню People. Так, вони погодилися поспілкуватися з журналістами тільки на умовах анонімності, а також заявили, що вперше розкажуть про жінку, яку знають і люблять.