У мережі з'явився трейлер другої частини популярного мультфільму "Крижане серце".

Ролик опублікували на офіційному Youtube-каналі анімаційної студії "Disney".

Відео з'явилося у мережі у середу, 13 лютого. Воно набрало понад 75 тисяч мільйонів переглядів за перші кілька годин. 8 тисяч користувачів соцмережі вподобали відео. Прем'єра фільму в Америці відбудеться 22 листопада 2019 року, а в Україні його можна буде переглянути 27 листопада.

У трейлері немає жодних діалогів. Однак з'явилися головні герої, які були у першій частині картини. Зокрема, першою на відео з'явилася Ельза, юна принцеса королівства Ерендел. Творці мультфільму показали, як вона бориться з морською стихією і намагається її подолати за допомогою своєї знатності створювати і керувати льодом. Пізніше у трейлері з'явилася її сестра - Анна, принц Ганс, його олень Свен і сніговик Олаф. В історії з'являться також нові персонажі.

Популярні новини зараз
Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно
Показати ще

Перша частина "Крижаного серця" (англ. Frozen) побачила світ у листопаді 2013 року. Його сюжет був створений за мотивами казки "Снігова королева" автора Ганса Крістіана Андерсена. Катина отримала премію "Оскар" за найкращий анімаційний повнометражний фільм. Це 53-й повнометражний мультфільм, який був випущений цією студією "Walt Disney Animation Studios".

За сюжетом першої частини мульфільму, в Ельзи є магічний дар – вона повеліває снігом і кригою. Одного разу, Ельза випадково ледь не зачаклувала сестру. З того часу, вона дуже боїться свого дару, намагається уникати людей, аби випадково не наробити біди. Ельза вирішила вести замкнене, самотнє життя та відправляється жити в далекі гори.

Але приходить час, коли лише її здібності можуть врятувати країну. Збулося страшне пророцтво і в королівстві наступила вічна зима. Зняти прокляття може лише Ельза. Принцеса Анна, та її друзі відправляються в гори, на пошуки сестри.

Мультфільм "Крижане серце" – фантастична, оскароносна історія дивитись онлайн в українському перекладі можна як дітям, так і дорослим.

Нагадаємо, що Зеленського змушують заплатити за "Слугу народу": порушив закон.

Як повідомляв портал "Знай.uа", українські евробляхи потраплять на блакитний екран: знімають епічне кіно про розмитнення.

Також "Знай.uа" повідомляв, що День святого Валентина 2019: який фільм подивитися з коханою людиною.