Не всі шоу закінчуються хепі-ендом.

Роза Герц, учасниця шостого сезоня теле-шоу " Холостяк " з Єгором Кридом приголомшила свою публіку.

Справжнє ім'я дівчини - Анастасія Матронина, 30 січня поверталася з Дубая до Москви, літак повинен був прилетіти в аеропорт Шереметьєво. Однак, з тих пір аж до сьогоднішнього дня про неї нічого не було чутно. Телефон у дівчини був вимкнений, відповідно на дзвінки та СМС-повідомлення вона не відповідала, тому її друзі, переживаючи за долю своєї подруги запустили на теренах Instagram хєштег #знайдирозу в надії отримати хоч якусь вісточку про модель або про її місцезнаходження.

Популярні новини зараз
Платіжки за травень не порадують: постачальник газу підвищив тариф Не дуже "стародавня", але безбожно дорога: як виглядає монета в 50 копійок, яка може озолотити Українським водіям загрожує чималий штраф: через що можна залишитись без грошей у воєнний час Готуйте свої гаманці: українцям з 1 липня збільшать виплати, кому пощастить
Показати ще

Як пізніше з'ясувалося, Роза весь цей час прибувала в лікарні. Про це розповіли близькі дівчини.

Один з Telegram-каналів пролив світло на цю ситуацію. На їхню думку дівчина потрапила в лікувальний заклад через свою надзвичайну пристрасть до заборонених речовин.

"Дорогі друзі, її знайшли в наркологічці, де вона зараз і перебуває. Її ніхто не вбивав і не погрожував, як з'ясувалося. Вона порвала свій паспорт, хотіла щось від стюардес, вона просто наркоманка і ескортниця", - повідомило джерело.

Що піддало дівчину на такий жахливий вчинок досі невідомо. Можливо вона прокоментує ситуацію, що склалася в одній з своїх соц-мереж. Сподіваємося на те, що це ве лише чутки задля антуражу.

Варто відзначити те, що дівчина була не тільки моделлю, але і співачкою. У 2016 році вона випустила свій дебютний кліп "Розлучитися" . Продюсером виконавиці був композитор Максим Фадєєв.

Нагадаємо, раніше мповідомляв про зіркового холостяка і танцюриста Іраклі Макацарія . Чоловік підкорив всіх дівчат навколо одним своїм виглядом. Як правильно подати себе. Поради від танцюриста.

Також "Знай.ua" писав про любов яка зів'яла. Яна Соломко розлучається з "Холостяком". Дівчина намагається виправити всі помилки.

Раніше "Знай.ua" оповіщав про екс-учасницю любовного шоу "Холостяк" яка зв'язалася з забороненими речовинами. Наслідки шоу.