Вже другий день в соціальній мережі Instagram проводиться масова чистка підписників відомих блогерів.

Про це повідомляють ЗМІ.

Так, лише протягом кількох днів блогери почали втрачати велику кільсть підписників. Зокрема, у найвідоміших зірок світу прихильників у соцмережах зменшилось на сотні мільйонів акаунтів.

Варто відзначити, що станом на січень 2019 року футболіст Кріштіану Роналду мав 150 мільйонів шанувальників, ставши першою людиною на планеті з найбішою кількістю прихильників в соцмережі.

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Наступною у рейтингу йшла співачка Селена Гомес (144,5 мільйона), Аріана Гранде (141 мільйон) та інші. Але вчора, 12 лютого, в Instagram трапився якийсь "баг", через який в блогерів почали різко зникати підписники.

Спочатку користувачі мережі припускалось, що таким чином розробники Instagram "чистять" соціальну мережу від ботів та неактивних облікових записів, що вже відбувалось одного разу в листопаді минулого року.

Проте пізніше компанія публічно відхрестилась від примусової чистки та пообіцяла розібратись.

"Нам відомо про проблему, яка викликає зміни в кількості підписників деяких сторінок. Ми працюємо, що вирішити цю проблему як можна швидше", – йдеться в заяві.

Разом з тим варто відзначити, що український ведучий, музикант і блогер Володимир Дантес разом з мільйонами інших чоловіків замислився, що подарувати коханій на День Валентина. Якщо в тебе купа грошей – то жодних проблем, це і так всі знають, а от спробуй здивувати її із пустими кишенями.

Тому чоловік Наді Дорофеєвої винайшов кілька незвичних способів і описав їх, звісно, не без іронії.

"Ви досі думаєте, що ж подарувати коханій на День Святого Валентина? Тоді читайте до кінця! Давайте почнемо з того, що ця особа абсолютно не думає про вас (про хлопця, про чоловіка). Вона дозволяє собі заробляти, в той час поки ми, чоловіки, знаходимося в пошуках роботи. Якщо ви, як і я, ще не підібрали код до картки коханою і не можете дозволити купити їй дорогий подарунок, то вона обов'язково зрадіє подарунку, зробленому своїми руками. Тим більше руки у мене золоті", - запевнив ведучий.

Нагадаємо, допрем'єрний показ фільму з Дурнєвим і Астаф'євою зібрав у Києві весь бомонд.

Як повідомляв "Знай.ua", Путін став посміховиськом через чергову божевільну фантазію.

Також "Знай.ua" писав, що фанат Зеленського пояснив, чому не голосує за Порошенка.

Facebook передасть Конгресу США дані про політичну рекламу від РФ