В інтернет-мережі підняли на сміх президента Російської Федерації Володимира Путіна через його чергову видуману і нереальну "фантазію", пише Politeka.

Відповідний пост розмістив блогер Сибіряк на своїй сторінці в соцмережі.

"Путін запропонував створити надзвуковий пасажирський літак. В Росії до цих пір навіть електрочайники не виробляють. Може з них почати?", - йдеться в повідомленні.

Варто зазначити, що допис став причиною їдких коментарів зі сторони користувачів мережі.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Часу залишилось обмаль: треба встигнути зробити це з трудовими книжками Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

"Так зроблять нормально. Але тільки в якості мультика", "Канали коксу перекрили. У карлика знесло голову", "Все, на що вони здатні – це надзвуковий розпил бюджету", "У когось залишилася заначка кокаїну", "Путін або глумиться, або дурний", - пишуть з іронією і сарказмом користувачі мережі.

Нагадаємо, що Медведєв осоромився у ліфті, користувачі мережі сміються до сліз: відео. Ледве не застряг у кабіні "вітчизняного" ліфту.

Російський прем'єр-міністр Дмитро Медведєв потрапив у конфуз. Під час відвідування ліфтобудівельного заводу він ледь не застряг у кабіні - рятувати його відразу кинулись співробітники ФСО.

Соцмережі на відео відреагували миттєво. Користувачі висміюють вихваляння Медведєвим ліфтів та поведінку російського політика.

Як раніше повідомляв "Знай.uа", прем'єр-міністр Росії і кращий друг Путіна Дмитро Медведєв зламав руку та зіпсував Різдво.

Також "Знай.uа" писав про те, що Медведєв погрожує вибити мільярдні борги з "невдячної" Білорусі. Росія зберігає великий обсяг кредитної підтримки Білорусі за рахунок тих коштів, які замість цього могла б направити на підтримку власної економіки і порадив Мінську цінувати це під час міркувань про союзницькі відносини.