Зазвичай в перший робочий день на новому місці люди відчувають себе як мінімум обмежено через незвичну атмосферу, незнайомих людей і страху зробити щось не так. Однак цього не можна сказати про Джона — інтернет-маркетолога з Сан-Франциско.

Хлопець влаштувався на нову роботу в компанії Essence у жовтні 2018-го. До цього Джон 3 місяці не працював, так що для нього працевлаштування на посаду маркетолога було по-справжньому радісною подією.

У перший робочий день хлопець виявив у себе на столі приємний сюрприз: хтось анонімно прислав йому квіти. Враховуючи, що до цього чоловікові подарували ще й листівку, він вважав своїх колег хорошими людьми, які хочуть, щоб йому було комфортно на новому місці. Нові колеги значно додали позитивних емоцій.

У букеті не було листівки, тому хлопець запитав у менеджера, не в курсі чи той, хто надіслав подарунок. Колега не знав нічого про таємного дарувальника, так що новачок зробив свої висновки.

Популярні новини зараз
Українцям пообіцяли зробити життя трохи простішим: понад 10 тис грн на людину Потрібно мобілізувати у першу чергу: ексчиновник розповів, хто має поповнити лави захисників Україна забуде, що таке війна: ясновидець розповів про майбутнє нашої країни та про те, коли закінчаться бойові дії Довідку можна викидати: чоловіків огорошили новим правилом
Показати ще

Але через кілька місяців працівник дізнався про справжнє призначення букета, і ні, це не було звичайною ввічливістю.

"Я просто подумав, що квіти були частиною теплого прийому першого дня. Я ще подумав "Вау, цей день стає все краще і краще"".

Джон навіть вирішив зробити фото з букетом і виклав знімки у себе в twitter з підписом "Емоції першого дня".

Минав час, Джон влився в колектив і всі забули про цей випадок. До корпоративу на початку лютого 2019 року. На заході колега розповів хлопцеві, що квіти в перший день — ніякий не теплий прийом для новачків.

Букет потрапив на стіл Джона помилково. А потім колеги побачили, як хлопець радіє, і у них просто не вистачило совісті сказати, що квіти не для нього. Раптовим відкриттям маркетолог поділився у ще одному твіті після робочої вечірки.

"Я тут дізнався, що квіти поставили на мій робочий стіл випадково і спочатку букет призначався комусь, хто йде в декрет! Компанія не дарує квіти новачкам, але вони побачили, як я з ними фоткаюсь, і відчули б себе жахливо, якби їх довелось забрати. Господи, як я ржу".

Нагадаємо, студент спробував задобрити викладачку і прийшов на заняття в костюмі кота. Неймовірно, але це спрацювало.

Як повідомляв портал "Знай.uа", підліток переплутав градусник з тестом на вагітність. Його реакція розсмішила всю мережу, а сам хлопець дуже здивувався.

Також "Знай.uа" писав, неймовірне відкриття зробив студент з Британії, який проживає в місті Вітбі, на ім'я Аарон Сміт. Загадковий предмет, якому, як показав аналіз, більше 185 млн років, лежав на пляжі Сандсенд.