Дивовижною фотографією снігового ведмедя поділилася канадська журналістка Кейт Маккенна у себе на сторінці в twitter.

Намальованого ведмедика жінка виявила у місті Монреаль, на льоду каналу поруч з пішохідним мостом, де часто люблять фотографуватися туристи.

Все б було нічого, якби Кейт не задалася питанням, яким чином невідомий художник зміг намалювати пупок ведмедика, ніде немає його слідів. Адже відстань від пупка до боків звіра близько двох метрів.

Популярні новини зараз
Гроші на кону: "Ощадбанк" зробив важливе оголошення Нові правила військового обліку: українців штрафуватимуть без їхнього відома Подорожчає не лише електроенергія: комуналка стане непідйомною ношею Платити по 2,64 грн за кВт будуть не всі: якими будуть травневі платіжки за світло
Показати ще

З таким питанням дівчина звернулася до користувачів мережі і попросила їх висловити свої версії.

На таку таємничу загадку передплатники жваво відреагували і на прохання журналістки відгукнулися, висунувши кілька версій походження ведмежого пупка.

"Напевно художник стрибнув у центр малюнка"

Цю версію Кейт вважала надто складною. Адже відстань від контуру боків до пупка — майже два метри. І при приземленні людина напевно, залишив сліди свого приземлення.

"Може бути пупок зліпили зі снігу?"

Пупок складається з 4-х ямок, які розташовані поруч. І щоб так точно кинути сніжок, потрібно бути дуже точним і жодного разу не промахнутися, а це малоймовірно.

"Автору малюнка могли допомогти дрони"

Може бути, якщо дрон скинув у центр щось таке зі снігу, що залишив такий слід.

"А може бути пупок намальований хокейною ключкою?"

Саме ця версія здалася всім цілком правдоподібною, адже довжина дорослої ключки може дорівнювати півтора метри, та й сам малюнок виглядає так, ніби його намалювали саме ключкою.

Але інші користувачі припустили, що пупок намалювали першим, а потім вже намалювали всього ведмедя.

Журналістці здалася версія малоймовірною. В той день, 30 січня, сніг йшов практично до ранку. І якщо б пупок з'явився першим, то його точно занесло б снігом. А так як, глибина ямок однакова, то цей шедевр на снігу малювали в один час — після снігопаду.

Деякі інтернет-користувачі пішли ще далі і висунули взагалі фантастичну версію: автором малюнка можуть бути інопланетяни.

На щастя, правда розкрилася і гадати більше не довелося. Один з користувачів сказав, що саме він намалював цього ведмедя і пупок (а так само ніс, рот і очі) був зроблений сніжками. Він просто дуже чітко закинув кілька сніжків у ті місця, де повинні були бути ці об'єкти.

Нагадаємо, житель американського штату Мічіган Ендрю Ситсима працював у саду і обрізав сухі гілки на яблунях і виявив загадкові примарні крижані яблука.

Як повідомляв портал "Знай.uа", неймовірні і таємничі снігові рулони, які красувалися прямо посеред полів, помітили мешканці Англії. Снігові рулони нагадують тюки сіна, рулети або великі бублики.

Також "Знай.uа" писав, користувачі Twitter поділилися в своїх акаунтах фотографіями аномальної потрійний веселки. Спочатку рідкісна потрійна веселка з'явилася над озером в американському місті Роббінстон.