Вага американської моделі plus-size Ешлі Грехем становить понад 90 кілограмів, але для неї це не проблема. Пишнотіла красуня протягом багатьох років своїм прикладом мотивує жінок по всьому світу приймати своє тіло з усіма мінусами і плюсами. Так, нещодавно модель-пампушка в черговий раз довела світові, що можна залишатися неперевершеною навіть маючи такі соковиті форми.

Ешлі Грехем опублікувала у своєму Instagram фотографію, на якій позує в спокусливому образі. Дівчина постала на огляд публіки в чорній мереживній білизні, у спокусливій позі. Волосся моделі розпущене і навмисне розпатлане, а разом з млосним поглядом – це робить фото неймовірно сексуальним. На обличчі Ешлі акуратний макіяж.

У підписі до фотографії модель plus-size рекламує білизну власного бренду, а також розповідає про те, як любить свята. "Я люблю хороше свято Hallmark, особливо День святого Валентина. Будь-який привід, щоб відсвяткувати любов, яку я відчуваю до свого чоловіка, своїх близьких і себе. Посилання в біографії зі знижкою 25% #AshleyGrahamLingerie x @additionelle ASHLEY25", - написала Ешлі.

Популярні новини зараз
Дати виплати пенсій "перетасували": чи можна змінити день отримання виплат 60-й День народження - не привід радіти: в Україні пенсіонерам повідомили погану новину Встановлення інвалідності буде проходити по новому: які документи готувати для МСЕК Постійна процедура більше не буде катуванням: українцям пояснили прості рішення щодо лічильників
Показати ще

Треба сказати, що шанувальники пишнотілої моделі в захваті від її образу і почали активно обговорювати. Пампушку засипають компліментами в коментарях, деякі навіть називають Ешлі ідеалом жінки.

"Ти така гарна, Ешлі", "Я люблю тебе", "Ваша білизна дуже красива", "Вау, сексуальна фотографія", "Я зараз ношу цей бюстгальтер, він один з моїх улюблених", "Ваш чоловік такий щасливий, що ви є", "Красива, гаряча і сексуальна", "Ти моє справжнє натхнення", "Це дійсно гарний вигляд", "Мені потрібен цей бюстгальтер!", "Занадто солодка", "Немає нічого сексуальніше, ніж жінка, якій зручною у власному тілі", "Така красива", "Ти мила леді", - пишуть в коментарях до фото Ешлі Грехем.

Нагадаємо, пишногруда Ешлі Грехем вивалила свої принади у відвертій фотосесії.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Ешлі Грехем похвалилася своєю найбільшою гордістю, і це не попа.

Також портал "Знай.uа" писав, що Ешлі Грехем показала себе без фотошопу.