Нещодавно стало відомо чому все менше і менше ми чуємо будь-які новини про улюбленця мільйонів дівчат, популярного поп-співака -Джастіна Бібера. Хлопець бореться з серйозною недугою - депресією. Причиною цієї хвороби стала надмірна популярність, співак вже просто не в силах витерпіти шквал фанаток і уваги.

Але після цього визнання дружина Бібера - Хейлі Болдуін ( Бібер) зізналася про що турбується вона.

Новина про весілля співака і моделі приголомшила весь світ. Молоді, гарячі і на очах у всього світу вони побудували сім'ю на міцному фундаменті любові. Але йомвірно все не так вже й добре. Новина про те, що Хейлі страшно бути заміжньою прозвучала як грім серед ясного неба. Невже у них з Джастіном проблеми?

Модель у своєму інтерв'ю зізналася в тому, що рідніше її чоловіка немає нікого і він її єдиний і справжній друг, але їй буває страшно поруч з ним.

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Астролог побачив у травні "лихо" для України Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

Причиною цього називають юний вік закоханих, адже заміжжя - серйозний крок, на який вирішуються іноді тільки через пару років після тривалих відносин. Такі серйозні відносини у дівчини вперше, звідси і всі тривоги.

“Страшно бути заміжньою в такому юному віці. В той же час, я вже стільки років закохана у Джастіна. Він мій найкращий друг. Тепер нам належить провести разом все життя”, – розповідає модель. – “У мене ніколи не було серйозних відносин, Джастін кілька років тримав мене в підвішеному стані, поки ми не одружилися. Так що для мене спільне життя з іншою людиною – це цікавий і новий досвід”.

Нагадаємо, що 22-річна американська модель і телеведуча Хейлі Болдуін одружена з 24-річним поп-співаком Джастіном Бібером. На даний момент весь світ чекає коли ж молоді назвуть дату весільної урочистої церемонії.

Нагадаємо, "Знай.ua" писав про ментальні розлади Джастіна Бібера. Що думає з цього приводу його психотерапевт.

Також "Знай.ua" повідомляв про відверті фото Хейлі Болдуін (Бібер) на відпочинку. Дівчина показала шикарне тіло.

Раніше "Знай.ua" інформував про ідеальні формах латинської виконавиці - Дженіфер Лопес.