Балаз Берчені — відомий тату-майстер з Угорщини, який робить татуювання навіть знаменитостям. Він спеціалізується на малюнках, в яких багато неймовірно тонких ліній.

Природно, що кожна його робота унікальна і є окремим витвором мистецтва. Однак, Балаз вирішив піти ще далі і взятися за виконання незвичайного завдання. Про це повідомляє Medialeaks.

Угорський тату-художник об'єднав сімдесят людей заради масштабного проекту — створення анімованого татуювання. Майстер зробив мінімалістичний малюнок на руці кожного, хто брав участь.

Всього лише за 7 днів він зробив тату 70 людям, але його мета була не в кількості, а в їх взаємозв'язку. Всі разом малюнки становили цикл життя троянди.

Популярні новини зараз
Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Тільки об'єднавши їх всі разом і розставивши в правильному порядку, можна зрозуміти зміст кожного тату окремо.

Художник зізнається, що його метою було показати людям, наскільки сильно ми всі близькі один до одного.

"Цей проект став для мене символом загальної свідомості і зв'язку між людьми. Ми всі пов'язані, просто ми відчуваємо кордони, яких насправді не існує, а я хотів їх стерти".

Так виглядав один з найперших

Троянда росла, цвіла, розпускала пелюстки, потім її зривали і дарували. Після вона стояла у вазі дарувала радість і в'янула.

Всі малюнки художник об'єднав в одне гарне відео, яке ви точно додивіться до кінця, а потім захочете переглянути ще раз.

На думку Балаза, цикл життя троянди ідеально підійшов для втілення його ідеї.

"Я хотів, щоб історія була про троянду, тому що це дуже гарний символ і образ любові. Її життя можна порівняти з ходом життя людини. Ми ростемо, квітнимо, віддаємо себе, а потім вмираємо".

За день відео набрало 220 тисяч переглядів і безліч захоплених коментарів. Але результатом проекту став не тільки красивий ролик, але і знайомство між собою всіх сімдесяти людей, що взяли участь у проекті.

Нагадаємо, креативна дівчина, якій набридло величезна родима пляма на плечі, вирішила щось з нею зробити. Дівчина перетворила родиму пляму у вино.

Як повідомляв портал "Знай.uа", татуювальник набив клієнту неймовірно реалістичний малюнок, соцмережі не відразу розпізнали підступ.

Також "Знай.uа" писав, в місті Тусон, штат Арізона (США) живе єдиний у світі сертифікований тату-майстер, який працює за допомогою ніг. 30-річний Брайан Тагальська народився без рук, але це ніколи не зупиняло його.