Відома американська фітнес-модель Ана Чері, яка не упускає можливості показати світу свої соковиті принади і є чи не найпопулярнішою дівчиною Instagram, в черговий раз продемонструвала свої ідеальні форми. Так, на своїй сторінці в соцмережі модель опублікувала спокусливе фото, на якому позує у відвертому вбранні.

На фотографії, яка з'явилася в записі Ани Чері, вона постала на огляд публіки в ніжному образі. Знімок був зроблений, мабуть, в її спальні, Ана стоїть перед камерою в прозорому мереживному боді чорного кольору, яке ледь прикриває інтимні місця на її тілі. Ана запустила руки в розпущене волосся, на її обличчі акуратний макіяж і млосний вираз.

У підписі до фотографії фітнес-модель рекламує бренд білизни, в якому сфотографувалася. "@fashionnova відчуває мої вихідні і робить все це правильно! Відзначте любителів нижньої білизни", - написала модель. Шанувальники фітнес-моделі не змусили себе чекати і почали активно коментувати її нову публікацію. Більшість з них захоплюються красою і соковитими формами моделі, її пишним бюстом і красивими волоссям.

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

"Я не можу повірити, занадто багато краси в одній жінці", "Чудова дівчина", "Гаряче боді", "Дивовижно красива", "Абсолютно чудова", "Я зачарована", "Ви доповнили свою статуру, яка викликає заздрість, коли ви ковзнули в це бікіні", "Така краса солодкого, гарного і елегантного ангела", "Так гарно", "Я зараз божеволію", "Ух ти, яка красива фігура", "Чудова і красива", "Ти чудова! Я люблю тебе, моя американська дівчина", "Завантажуйте більше таких фото", "Така солодка і неймовірно гаряча", "Дуже красива, Ана", - пишуть захоплені фанати в коментарях до фото.

Нагадаємо, солодка Ана Чері стала валентинкою для хтивих фанатів.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Ана Чері роздяглася, щоб розкрити рецепт краси.

Також портал "Знай.uа" писав, що солодка Ана Чері роздяглася і чекає на День святого Валентина.