Ліндсі Пелас – відома американська модель Playboy і зірка Instagram, яка привертає увагу незвичайною зовнішністю. Справа в тому, що природа наділила дівчину грудьми 8-го розміру. Однак, як зізнається сама Ліндсі, такий щедрий подарунок приносить їй не лише захоплення і любов шанувальників, але і серйозні незручності. Тим не менш, дівчина частенько ділитися з фанатами відвертими фотографіями в мережі.

Так, в цей раз Пелас опублікувала на своїй сторінці нове фото, на якому в черговий раз демонструє величезний бюст. Дівчина позує у відвертому червоному костюмчику, який складається з коротенького топа, який ледь утримує її пишні груди, і лосин, які підкреслюють фігуру дівчини. Волосся Ліндсі розпущене і спадає на плечі, на її обличчі легкий макіяж. В одній руці модель тримає смартфон, а другою прикриває очі від сонця. У підписі до фотографії Ліндсі Пелас розповіла шанувальникам, як любить проводити час у вихідні.

"Неділі зроблені для роздумів. Я люблю проводити свої заняття йогою, писати в щоденнику і кілька днів спостерігати за заходом сонця з даху. Я також слухаю проект MFCEO по неділях, щоб підготувати себе до нового тижня. Він сповнений порад з питань бізнесу, відносин і спільного успіху, які допомагають мені зосередитися на тижні. Є причина, по якій «саморобні» мільйонери ЛЮБЛЯТЬ ділитися своїми секретами успіху, тому що вони вигадали поради та хитрощі, про які повинні знати інші! Генеральний директор 1stPhorm @andyfrisella нічим не відрізняється #1stphorm Приємного прослуховування", - написала модель.

Фанати зірки не залишилися байдужими і почали обговорювати нове фото в записі Пелас. Дівчину засипають компліментами і вихваляють її прекрасне тіло. Прихильницям дуже подобається доглянуте волосся Ліндсі, а хлопці в захваті від її значного бюста.

Популярні новини зараз
А що так було? Українець "категорично відмовився" від повістки - чи підтримав його суд Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам
Показати ще

Нагадаємо, модель Playboy з восьмим розміром розбурхала мережу сміливим нарядом.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, модель Playboy з восьмим розміром загіпнотизувала сміливим декольте.

Також портал "Знай.uа писав, що гаряча модель Playboy приміряла образ школярки з фільмів для дорослих.