Ліндсі Пелас – відома американська модель Playboy і зірка Instagram, яка привертає увагу незвичайною зовнішністю. Справа в тому, що природа наділила дівчину грудьми 8-го розміру. Однак, як зізнається сама Ліндсі, такий щедрий подарунок приносить їй не лише захоплення і любов шанувальників, але і серйозні незручності. Тим не менш, дівчина частенько ділитися з фанатами відвертими фотографіями в мережі.

Так, в цей раз Пелас опублікувала на своїй сторінці нове фото, на якому в черговий раз демонструє величезний бюст. Дівчина позує в спортивному вбранні, що підкреслює її соковиті форми. Ліндсі гуляє на сонячній вулиці в коротеньких чорних шортах і спортивному топі, який ледь утримує її величезний бюст.

Довге світле волосся модель розпустила, і воно м'якими хвилями спадає на плечі. На обличчі дівчини легкий нюдовий макіяж, вона не дивиться в камеру. В руці Ліндсі тримає смартфон і саме на нього вона дивиться. Це рекламна фотографія і в підписі до неї Пелас рекламує мобільний додаток, а ще вітає численних підписників з Різдвом. Геолокація до знімка свідчить про те, що він був зроблений в сонячній Каліфорнії.

Шанувальники не залишилися байдужими і почали обговорювати нове фото в записі Пелас. Дівчину засипають компліментами і вихваляють її прекрасне тіло. Прихильницям дуже подобається доглянуте волосся Ліндсі, а хлопці в захваті від її значного бюсту. "Виглядаєш приголомшливо, Ліндсі", "Блискуча жінка. Я тебе дуже люблю!", "Ідеальна жінка, неймовірна груди", "Красива і мила дівчина", "Я люблю твої натуральні цицьки", "Ти чудово виглядаєш", - пишуть захоплені фоловери у коментарях до фото Ліндсі Пелас.

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Холод та дощі терпіти недовго: прогноз погоди на тиждень ДПС вже готова списати ваші гроші: кому готуватись до примусового стягнення Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів
Показати ще

Нагадаємо, модель Playboy з восьмим розміром розбурхала мережу сміливим нарядом.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, модель Playboy з восьмим розміром загіпнотизувала сміливим декольте.

Також портал "Знай.uа писав, що кримська модель Playboy вивалила все, що можна, і навіть те, чого не можна.