Величезна карикатурна статуя Дональда Трампа висотою 20 метрів наробила шуму на фестивалі Carnevale Di Viargeggio в приморському місті Віареджіо в Тоскані, свідками якого стали 600 000 глядачів.

На створення скульптури з пап'є-маше "Il Pa-Drone" або "Master-Drone" Фабріціо Галлі надихнув персонаж "Імператор Людства" з відеоігри Warhammer 40,000, пише Daily Mail.

Золоті обладунки гігантської статуї президента Дональда Трампа прикрасили голова Володимира Путіна на плечі, на армованих колінах "Імператора" видніється голова статуї Свободи.

Бог-Імператор Трамп

У міру просування по вулицях міста статуя американського президента поверталася в сторони і рухала руками над людьми, які розмахували прапорами США біля її ніг.

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

У правій руці статуї меч з кільцем з логотипів Twitter навколо рукоятки. На лезі написано вираз "dazi vostri", яке перекладається як "ваші мита" або "ваші податки".

Але багато італійці стверджують, що цей вираз насправді гра слів з виразом "cazzi vostri", яке на італійському сленгу означає "не ваша справа".

Творець скульптори Фабріціо Галлі мав намір таким чином висміяти американського президента, а також прокоментувати зовнішню політику Трампа.

У минулому Галлі вже створював аналогічні платформи, що висміюють північнокорейського диктатора Кім Чен Ина і Володимира Путіна.

Гігантський Трамп на параді в Тоскані

"Це, звичайно, жарт, але насправді Трамп намагається знищити країни з розвиненою економікою, а не з ядерними ракетами. Це одне з найстрашніших дій, на які здатні могутні люди", — заявив в інтерв'ю скульптор Галлі.

Опис статуї на офіційному сайті говорить: "Вищий міф про владу над усім Всесвітом. Перший Бог-Імператор Трамп".

Нагадаємо, у канадському містечку Мус-Джо (Moose Jaw) в провінції Саскачеван у 1984 році встановили величезну статую лося на прізвисько Мак.

А також "Знай.uа" повідомляв, що підліток дав ляпаса статуї, і йому довелося вибачитися

Крім того, "Знай.uа" писав, що українські археологи розповіли про незвичайну знахідку