У віці 29 років помер учасник американського реаліті-шоу "Я важу 300 кг" Шон Міллікен.

Як написав батько Міллікена в пості на Facebook, його син помер в техаської лікарні після перенесених ускладнень від інфекції, повідомляє Daily Mail.

Два дні тому у молодої людини виникли проблеми з диханням. Лікарям вдалося реанімувати його, проте через деякий час серце зупинилося.

Шон Міллікен

Шон Міллікен страждав від ожиріння з самого дитинства. Однак після розлучення батьків все вийшло з-під контролю, і він знайшов розраду в прийомі їжі.

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Його вага становила близько 180 кг, після серйозної травми ноги в старших класах середньої школи він виявився назавжди прикутий до ліжка.

Міллікен знявся в одному з епізодів шоу "Я важу 300 кг" у 2016 році. Тоді його вага складала 400 кілограм. Він не міг стояти на ногах.

В інтерв'ю для People в тому ж році Міллікен сказав, що планує переїхати в Х'юстон, щоб спробувати пройти операцію по зниженню ваги.

Шон Міллікен і його мати

"Кожен день, прокидаючись, я стикаюся лицем до лиця з реальністю того, у що перетворилася моє життя. Тепер я такий великий, що ледь можу рухатися. Все, що я можу зробити сам, це вмирати від скокі до кінця днів у власному ліжку, піти в туалет і подивитися, прокинулася моя мама", — сказав тоді юнак.

Його мати Рене, померла в 2017 році від захворювання нирок, повністю дбала про сина до кінця своїх днів.

"Шон став настільки великим, що я більше не можу справлятися з його гігієною власними силами. Дуже важливо, щоб він залишався чистим, тому що у нього дуже легко відкриваються виразки", — стверджувала покійна мати.

Молодий чоловік усвідомлював, що не зможе прожити більше 30 років, якщо нічого не зробить зі своїм катастрофічним вагою.

Шон Міллікен в 2016 році

"Я бранець. Все, чого я хочу, це піти, і я ніколи не думав, що моє життя закінчиться так", — стверджував покійний.

Нагадаємо, дієтологи назвали фільми, які шкодять фігурі.

Як повідомляв портал "Знай.uа" харчування продуктами з високим вмістом жирів може негативно позначитися на здоров'ї трьох наступних поколінь.

Також "Знай.uа" писав, що нехватка сна провокує бажання харчуватися джанк-фудом.