Чоловік заради яскравого і незвичайного фото з акулою неабияк ризикнув власним життям.

Велика біла акула стала героєм фото, яке нагадує сцену з фільму «Щелепи».

Про екстремала передає Hyser.

Дивовижне фото зробив 26-річний австралійський дайвер Люк Том. Він зробив його близько Нептунових островів. У компанії друзів, він вийшов на яхті, як раптом вони помітили велику білу акулу, яка також відома як акула-людожер.

Популярні новини зараз
Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову
Показати ще

Екстремал не побоявся і зробив фото акули настільки близько, наскільки це взагалі можливо.

«Мені траплялися фотографії Ендрю Фокса, який робить неймовірні знімки великої білої акули. Тому я вирішив спробувати сфотографувати її на камеру з fish-eye (різновид ширококутного об'єктива, — прим. пер.), коли вона підпливла до нас максимально близько», — говорить він.

Фото дійсно вийшло дивним. В об'єктив камери потрапила зубаста морда 5-метрового хижака – прямо бери на постер до нового фільму «Щелепи».

Варто нагадати, що Вчені з США та Австралії виявили в музейних колекціях новий вид акул, який не зустрічався в природі з 30-тих років. Carcharhinus obsolerus, на думку вчених, давно вимерли. Передає журнал PLOS ONE.

Вчені зіставили музейні зразки з чотирма іншими видами цього ж роду і уклали, що морфологічні відмінності цих зразків дозволяють зарахувати їх до окремого виду. Дослідники важко сказати, де мешкали ці акули, але це, швидше за все Південно-Східна Азія. Враховуючи те, що даний вид ніхто не бачив вже 80 років, його збираються в терміновому порядку занести в Червону книгу Міжнародного союзу охорони природи.

Нагадаємо, тримайся подалі від води: біолог опублікував лякаючі кадри з гігантською зграєю морських монстрів

Як раніше повідомляв "Знай.ua", жінка знайшла на березі ненародженого акуленка і врятувала його. Маленька гроза морів розтопить ваші серця

Також "Знай.ua" писав про те, що стародавні жителі океану, що з'явилися немов з іншої планети