Вчора Меган Маркл провела Baby Shower, вечірку на честь майбутньої дитини. яка выдбувалась у Нью-Йорку.

Про це повідомляють ЗМІ.

Наразі вже відомо, що всі витрати на вечірку взяли на себе подруги герцогині Серена Вільямс та Амаль Клуні.

Проте найцікавіше відбувалось, коли герцогиня покидала фешенебельний готель. Вона була у незвичному спортивному образі. Однак найпримітнішим стала підвіска, яка красувалась на шиї Меган зі словом "Мамочка".

Популярні новини зараз
"Відрізати два міста, прикриваючись миром": відомий екстрасенс визначив плани росії на травень 2024 Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію ВПО запропонують розпочати життя з чистого аркуша: як це зробити Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома
Показати ще

Разом з тим варто відзначити, що у мережі показали ексклюзивні фото відомого фотографа Елісон Джексон, на яких відображено приватне життя подружжя принца Гаррі та Меган Маркл.

Фотосесія носить пародійний характер і надзвичайно сподобалася прихильникам королівської родини.

На фото принц Гаррі та Меган Маркл займаються йогою, купують одяг для майбутньої дитини, слухають серцебиття малюка та привітно позують утрьох.

У повідомленні відзначають, що це вже не перший перфоманс фотографа — вона відома своїми чисельними "замальовками" на тему життя королівської родини.

Елісон покепкувала над тим, що може робити Гаррі за відсутності Меган Маркл, відомої прихильниці здорового способу життя. Випити пінту пива та з’їсти жирний бургер, стискаючи книгу про вегетаріанство — цікавий хід! До того ж автори замислись й над майбутнім ім’ям первістка герцогів.

"Точно не Кейт та Томас", — каже Меган, натякаючи на досить важкі відносини Меган з батьком та Кейт Міддлтон.

Крім ттго варто відзначити, що герцогиня Сассекська, дружина британського принца Гаррі Меган Маркл зараз – предмет пильної уваги всіх медіа та ЗМІ. Її соціальний статус забороняє їй зніматися у фільмах, як раніше, але незабаром на екрани вийде фільм 2011 року "Посібник для дівчаток і хлопчиків: як скотитися вниз", де Меган зіграла одну з ролей.

Так, стало відомо, що компанія Artist Rights for Distribution North America придбала права на комедію 2011 року під назвою "Посібник для хлопчиків і дівчаток: як скотитися вниз" з Меган Маркл. Це вже добряче призабутий фільм режисера Пола Сапіано, який в свого часу був показаний на американському телебаченні про компанію одиноких молодих людей, які веселяться в Лос-Анджелесі. Тепер його збираються випустити повторно у цьому році, обгрунтовано вважаючи, що цього разу картина буде користуватися підвищеним інтересом публіки, яка бажає побачити дружину принца в пікантних сценах.

Нагадаємо, день Святого Валентина розлучив вагітну Меган Маркл і принца Гаррі.

Як повідомляв "Знай.ua", Кейт Міддлтон застукали в найнесподіванішому місці.

Також "Знай.ua" писав, що 92-річна королева Єлизавета II експериментує з іміджем.

Вагітна Меган Маркл полетіла в Нью-Йорк