Королеві Великобританії Єлизаветі II вже 92 роки, проте царствена особа не соромиться експериментувати із зовнішнім виглядом (у рамках протоколу, звісно), і залишатися іконою стилю для всього світу. Втім, запальний норов правительки часом дає про себе знати.

Нещодавно королева прийшла на роботу, на свою аудієнцію в Букінгемському палаці і здивувала всіх вибором нетипового для неї сукні. А сьогодні вона прийшлаприйшла в Центр урядових зв'язків в Лондоні (до речі, відомству в цьому році вже 100 років) в яскравому, навіть екзотичному вбранні.

На королеві було синє пальто і капелюшок у тон з зеленими пір'ям. Під пальто виднілося синє плаття – журналісти припустили, що це улюблений "прямий силует" королеви. Довершували стильний образ чорні рукавички, улюблена сумка і перлинні прикраси. На губах Єлизавети II традиційно красувалася яскрава помада.

Нагадаємо, раніше ми писали, що у Кейт Міддлтон і Меган Маркл є спільний ворог: з-за цієї жінки вони не принцеси.

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

За життям британської королівської сім'ї стежать люди по всьому світу і у багатьох виникає резонне питання, чому Кейт Міддлтон і Меган Маркл, які вийшли заміж за принців, не носять при цьому титулів принцес? Адже в більшості інших королівських будинках Європи дружина принца стає принцесою автоматично, незалежно від походження і від місця, яке її чоловік займає в черзі на престол.

Письменниця і журналіст Вікторія Арбітер, яка висвітлює життя королівської сім'ї і є автором книги "Королева Єлизавета II: Монарх", дала відповідь на це питання. Про це пише видання Daily Express.

Виявляється, в тому, що Кейт і Меган не принцеси, винна дружина принца Чарльза Камілла, яка відмовилася від цього титулу, вийшовши заміж за старшого сина королеви Єлизавети.

Нагадаємо, за законом герцогство може бути успадковано тільки дітьми чоловічої статі, тому дочки Меган і Гаррі не зможуть стати герцогинями.

Як повідомляв портал Знай.uа, Меган Маркл пішла проти королівських традицій: герцогиня задає нову моду.

Знай.uа писав у мережі показали архівне відео першої зустрічі Кейт Міддлтон і принца Вільяма.