Іноземні ЗМІ повідомили несподівану новину: Меган Маркл покинула Кенсінгтонський палац і таємно полетіла в Нью-Йорк. Як з'ясувалося, в США герцогиня Сассекському вирішила відсвяткувати baby shower - свято на честь швидкого народження первістка. На вечірку в одному з п'ятизіркових готелів міста були запрошені всі друзі Меган, включаючи зіркових подруг Серену Вільямс і Амаль Клуні. А ось Кейт Міддлтон папараці серед гостей так і не помітили - герцогиня відмовилася летіти в Нью-Йорк.

Як вдалося з'ясувати виданню The Sun, Кейт вирішила пропустити baby shower бо якраз в цей день відпочивала разом зі своїми дітьми: 5-річним Джорджем, 3-річної Шарлоттою і 10-місячним Луї.

Що стосується королівської сім'ї, то Меган Маркл і Кейт Міддлтон наче дві горошини у одному стручку. Мало того, що їхній природний шарм змушує нас, звичних людей, шаленіти, але і їх стильні гардероби, це те, заради чого багато жінок ладні просто вмерти.

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів В Україні пенсії рахуватимуть за однією формулою: у кого виплати будуть більше 10 тисяч
Показати ще

Проте між цими двома дамами є одна маленька різниця: як вони позують для фотографій. Хоча ви, ймовірно, ніколи цього не помічали, експерти з мови тіла кажуть, що саме ця манера позувати багато говорить про їхні особистості,

Нагадаємо, за законом герцогство може бути успадковано тільки дітьми чоловічої статі, тому доньки Меган і Гаррі не зможуть стати герцогинями.

Як повідомляв портал Знай.ua, Меган Маркл пішла проти королівських традицій: герцогиня задає нову моду.

Також Знай.ua писав, у мережі показали архівне відео першої зустрічі Кейт Міддлтон та принца Вільяма