Кейт Міддлтон і принц Вільям відвідали 72-му церемонію вручення нагород премії BAFTA. Про це передає Clutch.

У неділю, 10 лютого, в Альберт-холі в Лондоні проходила щорічна церемонія вручення премій Британської кіноакадемії і телевізійних мистецтв. На заході були присутні не тільки зірки першої величини, але і представники королівської сім'ї. Так, червону доріжку прикрасили принц Вільям і його дружина Кейт Міддлтон.

Варто відзначити, що вбрання подружжя сильно нагадували весільні: Кейт одягла довгу білу сукню, а Вільям - чорний смокінг з метеликом. Герцогиня доповнила чарівне плаття від Alexander McQueen коштовностями і невеликою сумочкою.

Популярні новини зараз
Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

У цьому році принц Вільям взяв участь у церемонії. Онук королеви Єлизавети II піднявся на сцену концертного залу Альберт-хол, щоб вручити нагороду Fellowship за внесок у розвиток кінематографу.

Раніше повідомлялося, що журналісти розповіли, коли і чому Міддлтон підкорила майбутнього чоловіка.

Герцогиня Кейт Міддлтон і принц Вільям виховують сьогодні трьох дітей. Але колись вони були просто друзями. Більше того, як пише The Sun, коли онук Єлизавети ІІ починав "клеятись" до Кейт, вона вже була в стосунках з іншим мачо.

Так, до того, як Кейт поїхала на навчання в Університет Сент-Ендрюс (де вона і зустріла Вільяма), вона зустрічалася з людиною на ім'я Руперт Фінч. Їх роман тривав і на відстані.

"У Кейт насправді був ще один хлопець, коли вона вперше потрапила в Сент-Ендрюс, Руперт Фінч, який, на загальну думку, був хорошою людиною", - розповіла наближена до Королівської сім'ї Вікторія Арбитер.

Нагадаємо, Кейт Міддлтон захопила пубилку життєрадісним образом.

Раніше Знай.uа повідомляв, Меган Маркл і Кейт Міддлтон виявилися прихильницями собак.

Також Знай.uа писав, Кейт Міддлтон затьмарила всіх на Дні народженні матері, одягнувши сукню за тисячі євро.