Герцогиня Сасекська Меган перший День святого Валентина в цьому статусі провела без свого чоловіка принца Гаррі. Свято Маркл довелося зустріти на самоті - принц залишив вагітну дружину і поїхав в Норвегію нібито заради справ державної ваги.

Згідно з даними Кенсінгтонського палацу, принц покинув Лондон 14 лютого для короткої поїздки в рамках своїх обов'язків генерал-капітана Королівської морської піхоти. Член британської королівської сім'ї повинен відвідувати щорічні зимові військові навчання, і цього разу вони випали на День всіх закоханих.

Cosmopolitan передає, що Гаррі відвідав вчення Exercise Clockwork, які проходять в 200 милях за Полярним колом. Там він побачився з військовослужбовцями і перевіряв метеорологічне обладнання на вулиці. Мережа вже переполненна знімками, зробленими в укриті зі снігу, де відпочивав Гаррі, і всі стіни в цьому місці були завішані фотографіями з дня весілля.

Нагадаємо, що за життям британської королівської сім'ї стежать люди по всьому світу і у багатьох виникає резонне питання, чому Кейт Міддлтон і Меган Маркл, які вийшли заміж за принців, не носять при цьому титулів принцес? Адже в більшості інших королівських будинках Європи дружина принца стає принцесою автоматично, незалежно від походження і від місця, яке її чоловік займає в черзі на престол.

Письменниця і журналіст Вікторія Арбітер, яка висвітлює життя королівської сім'ї і є автором книги "Королева Єлизавета II: Монарх", дала відповідь на це питання. Про це пише видання Daily Express.

Виявляється, в тому, що Кейт і Меган не принцесами, винна дружина принца Чарльза Камілла, яка відмовилася від цього титулу, вийшовши заміж за старшого сина королеви Єлизавети.

Раніше портал писав, що за законом герцогство може бути успадковано тільки дітьми чоловічої статі, тому дочки Меган і Гаррі не зможуть стати герцогинями.