Еротичний гороскоп на 23 лютого Овен

Сьогодні ваша ніч буде дуже неспокійною, тому що вашого коханого охопила дика пристрасть. Ні врятуватися від нього, ні поспати не вийде.

Еротичний гороскоп на 23 лютого Телець

Сьогодні вам не можна забувати, що партнер хоч і рідко, але може помилятися. Тому не завжди слухайте його поради і лекції про вашу поведінку, особливо еротичну.

Еротичний гороскоп на 23 лютого Близнюки

Послухайте Вінні Пуха, підіть у гості до коханого, або завітайте до нього в душ, якщо ви живете разом. Це стане хорошим стимулом раніше прокидатися і відразу на «зарядку».

Еротичний гороскоп на 23 лютого Рак

Годі говорити, що вас треба любити такими, якими ви є, і змініться хоч крапельку, хоч на один день. Можете надіти перуку, кольорові лінзи або просто нанесіть незвичайний макіяж.

Еротичний гороскоп на 23 лютого Лев

Щоб вирішити, чи хочете ви просто приємно проводити час з людиною або перейдете до сексу, зверніть увагу не тільки на його зовнішність і голос, але і на манери.

Популярні новини зараз
Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо ДПС вже готова списати ваші гроші: кому готуватись до примусового стягнення З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію
Показати ще

Еротичний гороскоп на 23 лютого Діва

Сьогодні у вашого партнера дуже грайливий настрій, а ласки будуть схожі на ігри кошеняти. Сподіваємося, вам подобається такий варіант.

Еротичний гороскоп на 23 лютого Терези

Зірки пропонують вам сьогодні не мерзнути і не залазити під ковдру, а зайнятися любов'ю в одязі. Хоча б частину його залиште на собі.

Еротичний гороскоп на 23 лютого Скорпіон

Сьогодні вашим словом дня буде «стриптиз». Або знайдете когось в подібному закладі, або станцюють вам. Якщо цього не сталося, роздягайтеся самі.

Еротичний гороскоп на 23 лютого Стрілець

Якщо любовні ігри не дуже добре йдуть у вас на суші, то перенесіть їх у воду: в басейн, ванну, навіть в баню. Там більше цікавого.

Еротичний гороскоп на 23 лютого Козеріг

Що б і з ким би у вас сьогодні не відбувалося, а цілком можливі незаплановані еротичні контакти, насамперед пам'ятайте про безпеку.

Еротичний гороскоп на 23 лютого Водолій

Сьогодні ви зможете розмовляти тільки на відверті теми. Навіть якщо вам постараються розповідати про будову Всесвіту, це не завадить вам змінити тему в своє русло.

Еротичний гороскоп на 23 лютого Риби

В цей день партнеру варто задуматися про те, що він представляє з себе як коханець тільки коли знаходиться під вашим чуйним керівництвом. Втім, якщо ви дасте йому зрозуміти м'яко і відразу після цього приступите до пристрасного навчання – проблем не буде ніяких.

Як раніше повідомляв Знай.ua, дізнатися про свою долю цього тижня для всіх знаків Зодіаку можна в нашому тижневому гороскопі.

Нагадаємо, до Верховної Ради України подали законопроект, який передбачає поповнення вихідних днів. Не поспішайте радіти, насправді мало що змінилося.

Як повідомляв портал "Знай.ua", що в березні для метеозалежних людей буде кілька важких днів. Фахівці розповіли, наскільки небезпечною буде активність сонця і склали календар магнітних бур на березень 2019 року.

Гороскоп на тиждень з 18 по 24 лютого 2019 року на картах ТАРО