Життя іменоване "після", саме так можна назвати життя людей після того, як учені змогли визначити що за монстр з космосу рухається на блакитну планету. І становить страшенну небезпеку для землян.

Науковці-дослідники з ЄКА ( Європейське космичне агнетство) заявили, що шанси падіння на землю космічного об'єкта зросли в геометричній прогресії. У такому разі незабаром очікується вторгнення в атмосферу планети об'єкта 2018XB4 , котрий характеризується чималими розмірами. Такий астероїд досить громіздкий і може завдати серйозної шкоди Землі.

Раніше астероїд займав десяту сходинку в списку найзагрозливіших для руйнування планети об'єктів, однак сьогодні він вже наближається до трійки лідерів і посів п'яте місце. Діаметр астероїда становить 70 метрів, що викликає серйозне занепокоєння вчених, так як в залежності від місця падіння цей об'єкт може привести до чогось дуже поганого. Дослідники попередили, що швидше всього вторгнення буде не раніше, ніж у 2092, але це вже точно.

Популярні новини зараз
А що так було? Українець "категорично відмовився" від повістки - чи підтримав його суд Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Варто відзначити, що дані опубліковані небезгрунтовно, оскільки вчені штабу NASA підтвердили данну інформацію. Професора відзначають, що якщо все-таки зіткнення станеться, а ймовірність такого розвитку подій досить висока, людям варто готуватися до справжнього апокаліпсису.

Ще більш загрозливим для планети Земля є астероїд названий на честь давньогрецького бога - Апофіс. Він же в діаметрі 400 метрів. У разі зіткнення з блакитною планетою вона просто розкришеться на маленькі шматочки, а все живе буде винищено. Вчені вже встигли найменувати його "монстром з космосу". Раніше його наближення до планеті переплутали з наближенням астероїда Нібіру.

Примітно, що день Х таки відбудеться в 2036 році, а це зовсім скоро. Вчені спрогнозували, що в недалекому майбутньому Апофіс зустрінеться з Землею і тоді почнеться справжній апокаліпсис.

З усіх смертоносних астероїдів найбільш руйнівним є Чиксулуб, який за версією всесвітніх вчених винищив динозаврів. У свою чергу цей астероїд мав діаметр всього 9 км.

Нагадаємо, що раніше "Знай.ua" писав про те чому учені не хочуть здійснювати повторний політ на Місяць після 1968.Ніхто большне хоче витрачати гроші на те що вже дослідили. Знавці твердять про те, що вони і так дізналися усе про супутник Землі.

Раніше "Знай.ua" писав про що нам каже космос. Чого варто очікувати незабаром.

Також "Знай.ua" інформував про унікальний астероїд поруч із Сонцем. Чим він небезпечний і чого варто очікувати.