Відомий британський фотограф Росс Лонг під час подорожі по Австралії відзняв досить цікаву фотосесію. І серед усіх інших виділяється одна - дуже "гаряча" коала в грайливій позі.

Фото було опубліковано в Instagram і набрало кілька тисяч лайків.

За словами фотографа, він натрапив на самця коали, який розташувався на дереві, абсолютно випадково. Варто зазначити, що при цьому тварина досить довго сиділа нерухомо і дивилася на фотографа.

Мандрівник пожартував, що коала виглядала "крутіше, ніж вечір п'ятниці, проведений за серіалами".

Варто нагадати, що дослідники виявили дуже цікавий факт: шимпанзе вміють спілкуватися по-людськи. Ймовірно, що тепер люди дійсно зможуть їх розуміти. Вчені з Університету Рохемптона займалися вивченням поведінки приматів і їх спілкування між собою. Вони виявили, що шимпанзе використовують різні жести. Деякі з цих жестів слідують деякими з тих же правил, що і основна мова, якою спілкується людство.

У зоологічному дослідному центрі, розташованому в провінції Сиучань, Китай, сталося щось неймовірне. Маленька дівчинка випадково впала у вольєр з великими пандами. Вона звалилася з висоти двох метрів, але, на щастя, не постраждала. За одну мить дівчинка опинилася один на один з великими звірями. Вона дуже сильно злякалася і не знала, як себе вести. Єдине, про що вона мріяла в той момент, - скоріше звідти вибратися.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в Національному парку Південна Луангва, розташованому в Замбії, сталося щось неймовірне. Агресивна левиця напала на маленького слоненятка. Дитинчаті дивом вдалося врятуватися. Він використовував вагу свого тіла, яка допомогла йому вступити в боротьбу з хижачкою. Йому вдалося її перемогти. Слоненя притиснуло левицю до землі і утримувало її в такому положенні. Їй довелося здатися, і вона втекла.

Нагадаємо, у Києві страшна епідемія нещадно косить дітей: школи закриваються.

Як повідомляв Знай.uа смертельна хвороба косить українців: названо перші симптоми.

Знай.uа писав, амфіціоніди: якими були вірні друзі людини, які жили 10 тисяч років тому.