Деякі люди на нашій планеті настільки талановиті, що в їх вміння просто неможливо повірити. В голову приходить тільки слово "дар", з яким люди народжуються і якому не можна навчитися.

Сушант Сушив Рані з Мумбаї (Індії) створює картини в 3D, які здатні зламати мозок будь-якій людини. Такі шедеври він малює за допомогою маркерів і графічних олівців (хоча багато хто впевнений, що допомагає йому тільки чарівна паличка). Про це повідомляє Clutch.

Дивовижно, але цих інструментів цілком вистачає для того, щоб створити щось більше, ніж звичайна картинка.

Індієць Сушант Сушив Рані малює на папері зовсім буденні речі: лампочки, телефони, банки з-під напоїв, столові прибори та інше тому подібне.

Популярні новини зараз
Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну
Показати ще

Варто тільки подивитися на папір, як там ви можете побачити справжню яєчню, жерстяну банку газовану воду або блискучу ложку. Навіть не завжди ці предмети можуть виглядати настільки реалістично, наскільки виглядали малюнки цього унікального хлопця.

Він публікує свої роботи в соціальних мережах, завдяки чому вони досить швидко поширилися не тільки в його рідній країні, але і всією планетою.

Він запевняє, що 3D-артом раніше не цікавився, а почав малювати лише в кінці 2015 року, але вже набрав у підписники Instagram 50 000 людей. Також Сушант зізнається, що займається малюванням в цілому всього 2 роки, а раніше як і всі просто малював на уроках малювання.

"Я почав малювати ще дитиною, але серйозно зайнявся цим лише два роки тому", — говорить він.

На один малюнок у нього йде цілий день і він все ще намагається придумати, як прискорити процес.

У цьому році він поступив в інститут художнього напрямку і швидше за все в найближчому майбутньому ще здивує весь світ своїми творами.

Ось які найбільш реалістичні картини:

Нагадаємо, художник з Бразилії Едуардо Сантос впевнений, що жінки з формами plus size заслуговують не меншої уваги, ніж худі. У своїх роботах він намагається продемонструвати крихкість і витонченість повних дівчат, що йому, безумовно, вдалося.

Як повідомляв портал "Знай.uа", фотограф з Єкатеринбурга Лара Вичужаніна створює незвичайні образи для ляльок Барбі і Кена, а також конструює для них докладні інтер'єри.

Також "Знай.uа" писав, талановита художниця Марія Горбунова не тільки відмінно малює іронічні та точні сюжети, які б підкорили мам всього світу, але і встигає при цьому виховувати двох дітей.