Мешканці китайського міста Гуанчжоу не на жарт сполошилися, коли на озері одного з парків помітили незвичайну істоту.

На поверхні озера Байюнь з'явилася дивна істота, що нагадує гібрида алігатора і щука, пише Daily Mail.

Коли морського монстра виловили, то виявилося, що це місісіпскька "щука-алігатор" — великий вид риб, що мешкають в Північній і Центральної Америки.

Знімок незвичайної істоти

Спершу незвичайну рибу побачив один з рейнджерів парку. Він сфотографував істоту і описав його довжину в районі двох метрів.

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

"Ми і раніше здогадувалися про існування цієї дивної риби, але довгий час вона ховалася під водою, тому ми не могли ідентифікувати її", — затверджує глава служби безпеки парку Сонг Юнчан.

За словами Сонга, експерти в галузі рибальства запідозрили, що це щука-алігатор, уважно вивчивши фотографії озерної істоти.

Персонал китайського парку негайно встановив попереджувальні таблички навколо озера, щоб попередити відвідувачів не плавати в ньому.

Спина таємничого озерного істоти

Новина викликала паніку серед співробітників парку і резидентів.

Місцеві ЗМІ назвали інопланетну рибу "лютої вбивцею у воді". Журналісти також побоюються, що щука-алігатор може знищити екосистему озера, "з'ївши все живе в ньому".

Була сформована група для розслідування цієї справи і вилову риби.

Рейнджери парку зловили щуку-алігатора сьогодні після чотириденного полювання.

Працівники парку підозрювали, що щука-алігатори потрапили в озеро з Перлової річки, коли в 2013 році були відкриті ворота водосховища.

Спійманий миссисипский панцирник

Нагадаємо, мертву тушу десятиметрового горбатого кита знайшли в джунглях Амазонки.

Як повідомляв Знай.uа, біолог опублікував страхітливі кадри з гігантською зграєю морських монстрів.

Також Знай.uа писав, Японії загрожують цунамі і землетрус. У останнім часом почастішали зустрічі рибалок з сельдяным королем — гігантським створенням, якого вважають передвісником нещасть.