Найбільш населеним примарами пабом Великобританії називають "The Dolphin", який розташовується в Літлхемптоні, Західний Сассекс. І справді, це місце з багатою історією, відомо, що його побудували ще в 1735 році.

Відвідувачі пабу час від часу бачать аномальні явища і привидів. Все це складно просто списати на галюцинації та алкогольне сп'яніння.

Нещодавно камера відеоспостереження зняла чергову примару або якусь іншу істоту, яка немов підкралася до відвідувача, який сидів біля барної стійки.

Як виявилося, цей об'єкт був не просто знятий на камеру, а чоловік теж відчув поруч з собою чиєсь наближення.

Популярні новини зараз
Деяким пенсіонерам виплатять гроші за старі "недоліки" Daewoo Lanos "Next-Gen": нова версія народного автомобіля закохує в себе з першого погляду Змішайте банани зі сметаною і вийде торт, краще за Наполеон: рецепт без випічки Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

"Він є гравцем в покер і завжди був великим скептиком. Але тут він покликав мене і сказав, що поруч з ним зараз промайнуло щось біле і тут же зникло", - розповідає власниця пабу Еллі Бойлінг.

За словами жінки чоловік не був п'яним. Він також попросив її подивитися запис з камери спостереження, так як був впевнений, що точно щось бачив і йому не здалося.

"Коли я побачила ЦЕ на записі, я змогла лише сказати "Боже мій". Я була в шоці і спочатку вирішила заспокоїти себе, вирішивши, що просто забігла собака. Але собак не було. А коли я показала йому запис, він був вражений. До цього моменту всі вважали його найбільшим скептиком у світі".

Згідно з однією з версій, істота, що потрапила на камеру є примарою кухаря, якого колись убив колишній власник пабу - дядько Еллі. За іншою версією це привид самого дядька, який за життя відрізнявся злим норовом.

За словами Еллі Бойлінг, в цьому пабі раніше бачили привид жінки у білому, привид солдата в камуфляжі, а ще тут живе невидимка-бешкетник, який кидається у людей монетками на 20 пенсів.

Сама Еллі вважає, що знятий на відео привид ймовірно привид дівчинки на ім'я Крихітка Доллі. Одного разу Еллі знайшла в пабі стару розбиту фотопластинку, на якій було зображення маленької дівчинки.

Пізніше один з відвідувачів розповів їй, що 100 років тому господарем цього пабу був його дід і у нього було 14 дітей. Одна з них померла від дифтерії в юному віці і всі її звали Крихітка Доллі.

Нагадаємо, привид жінки ночами являвся маленькій дівчинці. Їй не вірили, поки самі не зіткнулися.

Як повідомляв портал "Знай.uа", у місті Эмонтон (провінція Альберта, Канада) на території колишнього госпіталю вдалося зняти на відео щось дивне.

Також "Знай.uа" писав, моторошна істота стежила за молодою дівчиною.