Історія 43-річної американки на ім'я Ліза, не так давно, шокувала широку громадськість, через одну страшну аномалію. Справа в тому, що на голові у Лізи виріс ріг. Хтось може пожартувати, що роги просто так не ростуть і їй потрібно провести серйозну розмову з хлопцем. Але жінці не до жартів.

Це дивне новоутворення збільшувалася в розмірах, боліло і доставляло Лізі масу неприємностей. Довгий час жінка страждала, комплексувала і боялася звертатися до лікарів.

За словами жінки, до фахівців вона не ходила так як боялася, що її ріг — це ракова пухлина.

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону
Показати ще

Цілих 5 років Ліза відмовляла своєму коханому, який наполегливо кликав її заміж. Вона не могла уявити, що коли буде стояти біля вівтаря, гості побачать її ріг, який вона ховала весь цей час під пучком волосся.

"Мій друг постійно просив мене призначити дату весілля, але я не могла на це зважитися. Я відчувала себе просто огидною і жахливою і дуже страждала морально. Хіба може бути красивою наречена з рогом?" — розповіла Ліза.

Але все ж жінка наважилася піти до медиків, вона звернулася до лікаря-дерматолога Сандри Лі, та її заспокоїла. Після проведених аналізів з'ясувалося, що ріг — це шкірне доброякісне утворення, яке складається з білих кров'яних тілець.

Як розповіла доктор, хоч у своїй практиці вона зустрічає таке вперше, ріг більше нагадує ніготь, який зійшов з розуму і виріс не в тому місці. Лікар запропонувала Лізі його видалити за допомогою найпростішої операції.

Ліза погодилася і вже через півгодини доктор рятує її від ненависного рогу.

Зараз жінка дуже щаслива і шкодує, що не звернулася до лікаря раніше і так страждала останні п'ять років.

"Яке щастя, дивитися на свою голову і не бачити цього жахливого рогу. Тепер я можу сміливо носити розпущене волосся і сказати "так" своєму нареченому!" — сказала жінка.

Історія цієї жінки доводить, що наші страх і небажання звернутися до фахівця може перетворити життя на справжнє пекло. Якщо наш організм дає збій цього не варто соромитися.

Нагадаємо, 41-річна англійка Пем Робертс зіткнулася з розладом, який вона сама називає мукою. Жінка розповідає, що їй доводиться постійно чути, як рухаються її очні яблука, а ці звуки всередині голови вже стали гірше тортури.

Як повідомляв портал "Знай.uа", жителька Китаю втратила здатність чути чоловіків через рідкісне захворювання.

Також "Знай.uа" писав, дівчина так захопилася схудненням після народження дитини, що не помітила, як скинула 2/3 власної ваги. Це могло її вбити, але на щастя, дівчина вчасно одумалася.