Плейбой - це чоловічий тип, націлений на нетривалі зв'язку. Якщо хлопець справжній плейбой, значить він просто майстер в тому, щоб обманювати дівчат і розбивати їхні серця, адже займається цим роками.

Тому, якщо ви плануєте вийти заміж, то він, звичайно, не для вас.

Майте на увазі, що досвідчений спокусник, як правило, вдало конспірується під романтичного залицяльника. Щоб дарма не витрачати на нього час, упевніться, що маєте справу саме з плейбоєм.

4 ознаки того, що він плейбой

1. Він все робить в останню хвилину.

Товариш, якому потрібен лише секс, який ні до чого не зобов'язує, ненавидить заздалегідь планувати побачення. Він завжди сподівається, що в будь-який момент підвернеться цікавіший варіант (для нього).

2. Він не пускає тебе в своє життя.

Більшість гуляк приховують свої інтрижки від друзів і сім'ї. Якщо ви разом вже багато часу, але ти досі незнайома з його приятелями, найімовірніше, вони навіть не здогадуються про твоє існування.


3. Він повністю зникає з радарів, а потім раптово з'являється.

Це так хвилює, коли бумеранг, що полетів, раптом повертається. Можливо, він дійсно був "дуже зайнятий" ... але насправді навряд чи.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще


4. Він злиться, коли немає сексу.

Цей персонаж сподівається, що до ліжка справа дійде швидко і без особливих зусиль. Адже він з тобою не для вибудовування стосунків, а для швидких і веселих інтимних утіх.

Нагадаємо, психологи назвали типи чоловіків, які не створені для сім'ї

Як повідомляв портал Знай.ua, вчені з'ясували, які типи людей найбільше схильні до зрад.

Також Знай.ua писав, психологи назвали типи жінок, які відлякують чоловіків.