Популярний індонезійський проповідник закликає мусульман по всьому світу не слухати музику в жанрі "к-рор", тому що та "прославляє гомосексуалізм і проміскуїтет".

Індонезієць Фуад Наїм, у якого майже 56 000 фоловерів у Інстаграмі, заявляє, що культура корейської попси — "дорога в пекло", яка спокушає правовірних на ЛГБТ-відносини, пише Daily Mail.

Виступаючи у вівторок у мечеті в Південній Джакарті, проповідник заявив, що світ накрило "корейської хвилею".

Корейський бойзбенду BTS

У зв'язку з цим Наїм організував кампанію проти жанру і благає мусульманських прихильників бойкотувати музику і відповідних виконавців.

Популярні новини зараз
Українців зобов'яжуть сплатити податки за квартири минулих десятиліть Тарифи на воду вже підняли: де платитимуть дорожче Подорожчає не лише електроенергія: комуналка стане непідйомною ношею Українські пенсіонери отримають доплати за стаж: у кого зростуть виплати вже цього літа
Показати ще

Як вважає проповідник, корейська музична хвиля пропагує зображення ЛГБТ-спільноти та фізичну близькість між чоловіками. І замість того, щоб засуджувати і бойкотувати таку поведінку, мусульмани по всьому світу з радістю вітають виступи музикантів.

Багато людей навіть створюють фан-сайти, де публікують зображення і фантазують про можливі романтичних стосунків між чоловічими іконами корейської попси.

Слід зазначити, що виконавці в жанрі "k-pop" вже не в перший раз потрапляють під приціл релігійних консерваторів і захисників традиційних цінностей Індонезії.

Корейський бойзбенду NCT 127

У минулому році влада заборонили показувати по телебаченню рекламу з учасниками групи Blackpink в міні-спідницях, тому що Національна мовна комісія визнала її непристойною.

Зараз індонезійські влади розробляють національний закон, спрямований на заборону блюзнірського і "порнографічного" музичного контенту. У відповідь на це багато ліберальних представників товариства заявили про те, що стурбовані з приводу свободи слова в найбільшій мусульманській країні світу.

Дивіться: K-pop — корейська поп: тенденція і феномен

Нагадаємо, навіщо індонезійці раз в три роки викопують мерців.

Як повідомляв портал "Знай.uа", незвичайне святкування Нового року або "Свята весни" пройшло на південно-заході Китаю в минулий четвер.

Також "Знай.uа" писав, сотні чоловіків і жінок проткнули металевими предметами власні особи в рамках барвистого параду на індонезійському острові Борнео.