Раніше неодноразово звучали прогнози, що життя на Землі закінчиться після зіткнення з планетою Нібіру. На щастя, поки що цього не сталося. Проте нашій планеті загрожує нова небезпека - до Землі наближаються 2 досить великих космічних тіла, повідомляє replyua.net.

Згідно з деякими прогнозами, життя на Землі загине після зіткнення з планетою Нібіру. На щастя, поки що ці передбачення не виправдалися. Разом з тим вчені вже попереджають про нову загрозу для нашої планети. До Землі наближаються 2 космічних тіла, не пов'язаних гравітацією ні з однією з відомих сучасній науці зірок. Засікти ці об'єкти за допомогою звичайних засобів раніше не вдавалося. Вся справа в тому, що жоден з цих об'єктів не випромінює світло.

Виявляється, загроза полягала у тому, що одне з космічних тіл перекрило зірку, розташовану в центральній частині Чумацького Шляху. Вченим пощастило, що вони саме в цей час спостерігали за даною частиною космосу.

Популярні новини зараз
Платіжки за травень не порадують: постачальник газу підвищив тариф Змії пішли в атаку на українців: як запобігти укусам і чи існує ефективний антидот Не дуже "стародавня", але безбожно дорога: як виглядає монета в 50 копійок, яка може озолотити Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"
Показати ще

У результаті з'ясувалося, що до Землі наближаються 2 досить великих об'єкта. Одне з космічних тіл можна порівняти за розмірами з Юпітером, друге - з Землею. Крім того, траєкторію даних об'єктів передбачити поки що неможливо. Тому вони представляють для нашої планети куди більшу небезпеку, ніж Нібіру.

Нагадаємо, що раніше "Знай.ua" писав про те чому учені не хочуть здійснювати повторний політ на Місяць після 1968.Ніхто большне хоче витрачати гроші на те що вже дослідили. Знавці твердять про те, що вони і так дізналися усе про супутник Землі.

Раніше "Знай.ua" писав про те, що астрономи відкрили незвичайну здатність земної атмосфери: витягується до Місяця і далі. Європейський зонд SOHO працює в космосі ще з 1996 року, ведучи спостереження за Сонцем, зарядженими частинками і електромагнітними полями.

Також "Знай.ua" інформував про унікальний астероїд поруч із Сонцем. Чим він небезпечний і чого варто очікувати.