На YouTube з'явилося шокуюче дослідження, яке може повністю перевернути історію. Користувач з ніком MrMBB333 за допомогою сервісу Google Earth виявив у льодах Антарктиди "підводний човен Гітлера".

Блогер стверджує, що довгий час вивчав у мережі зовнішні характеристики субмарин Третього рейху. Йому вдалося знайти схожість між ними і формою води у місці дослідження.

"Якщо подивитися на верхню частину, то можна звернути увагу на щось забарвлене у сріблястий колір. Структура цього предмету створена штучним шляхом", — вважає користувач.

Дослідник зазначає, що "дуже схоже", що на карті дійсно відображена нацистський підводний човен, хоча у нього і немає доказів.

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

MrMBB333 - дуже популярний блогер, у якого 325 тисяч підписників. Він спеціалізується на природних катаклізмах і конспірологічних теоріях.

Багато конспірологи стверджують, що в Антарктиді все ще діє таємна військова база нацистів. На їхню думку, саме туди Гітлер втік разом зі своїм найближчим оточенням після розгрому під час Другої світової війни.

Раніше повідомлялося, що німецький підводний човен часів Другої світової війни знайшли військово-морські сили Туреччини на дні Чорного моря біля турецького узбережжя. Про це повідомляють місцеві ЗМІ.

Субмарина типу U-23 була випадково знайдена в ході зйомок документального фільму телеканалу TRT, які велися за підтримки ВМС республіки. Турецьке пошуково-рятувальне судно "Акин" виявило підводний човен у 3 км від населеного пункту Агва на глибині 40 м, а також дві корабельні торпеди.

Наголошується, що підводні субмарини нацистами відправлялися в Чорне море в рамках плану "Барбаросса", однак Туреччина закрила свої протоки для військових кораблів у відповідності до конвенції Монтре.

Нагадаємо, прибульці з Нібіру висадилися на Землю і поставили військову базу.

Раніше Знай.uа повідомляв, марсохід знайшов невідомі живі організми у найнесподіванішому місці.

Також Знай.uа писав, дослідники знайшли дивних істот з антифризовою кров'ю.