Співробітники поліції Канарських островів врятували жінку, яка намагалася відтворити сцену з фільму "П'ятдесят відтінків сірого".

Жінку зі скотчем на шиї, який не давав їй дихати, пристібнуту пластиковими хомутами до керма свого автомобіля Citroen 3, знайшли офіцери на автопарковці одного з найвідоміших пляжів Лас-Терезитас, повідомляє Mirror.

Після звільнення жінка була доставлена лікарня, де її оглянули лікарі на предмет можливих травм.

Кадр з фільму П'ятдесят відтінків сірого

Стверджується, що жінка пошкодила собі зап'ястя, а також ледь не задушила.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають ПриватБанк попередив українців про важливе оновлення: що змінилося Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

Постраждалу в незвичайному положенні зауважив один зі свідків, якого залучив клаксон з машини на парковці. Слід зазначити, що жінка натискала на нього за допомогою носа.

Сама постраждала прокоментувала подію наступним чином:

"Я намагався відтворити сцену з "50 відтінків сірого", але все вийшло з-під контролю. У мене немає другої половинки. Я зовсім одна", — поскаржилася жінка.

Кадр з П'ятдесят відтінків сірого

Поки невідома мешканка Карибських островів ризикує власним життям через почуття самотності, колишній британський лікар навчився не відчувати його за допомогою ляльок, якими наповнений увесь його дім.

Дін ставиться до них з усією серйозністю: святкує дні народження, замінює їм косметолога, стиліста і ділить з ними постіль.

"Мій мозок каже, що це нерозумно — вони з пластику та металу, але вони стали для чимось іншим, з ними я відчуваю себе захищеною. Я дав їм імена, у них є особистості", — пояснює Дін.

Дін не ходив на побачення вже три роки і не збирається. Колишній лікар витратило на кожну ляльку близько 1800 доларів, проте чоловік не бідує. Будинок належить йому, а сам він живе на пенсію від Національної служби охорони здоров'я.

"Я довгий час був одружений і звик до того, що поруч хтось спить. Приємно прокидатися і бачити красиве обличчя", — розповідає чоловік.

Дін і його лялькові жінки

Нагадаємо історію молодої людини, яка протиставляє себе яким-небудь гендерам.

Як повідомляв портал "Знай.uа", незвичайне святкування Нового року або "Свята весни" пройшло на південно-заході Китаю в минулий четвер.

Також "Знай.uа" писав, сотні чоловіків і жінок проткнули металевими предметами власні особи в рамках барвистого параду на індонезійському острові Борнео.