Англійська письменниця, автор еротичного бестселера "П'ятдесят відтінків сірого" Еріка Джеймс анонсувала про вихід свого нового роману, який розповість сучасну версію історії Попелюшки.

Про це письменниця написала на своїй сторінці в Instagram.

Новий еротичний роман від автора світового бестселера "50 відтінків сірого" з'явиться на книжкових полицях вже цьогоріч, у квітні. Новий шедевр Еріки Леонард Джеймс отримав назву "Містер".

До речі, за сюжетом, це історія про сучасну Попелюшку, але ця казка точно для дорослих. "Містер" - це сучасний роман, дія якого розгортається в Лондоні, Корнуоллі та Східній Європі. Книга знайомить читачів з привілейованим і аристократичним молодим англійцем Максимом Тревельяном і загадкової Алессіо Демачи, яка приїжджає в Лондон, залишивши позаду небезпечне минуле.

Популярні новини зараз
Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

У видавництві Penguin зазначили, що роман розповідає про молодого англійською аристократа. Він закохується в загадкову жінку, яка нещодавно переїхала в Лондон.

Сама авторка каже, що книга являє собою історію Попелюшки в 21 столітті.

Нагадаємо, книжковий шедевр Волочкової рознесли в мережі: думки скачуть, наче блохи.

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що кіноакадемія назвала претендентів на премію “Оскар”: які фільми отримали по 10 номінацій. Кінопремія "Оскар" - одна з найпрестижніших нагород у світі у сфері кінематографа. 91 церемонія нагородження відбудеться 24 лютого, о 3:00 за київським часом. Американська академія кіномистецтв вже оголосила номінантів на премію.

Беззаперечними лідерами за кількістю номінацій стали стрічки "Фаворитка" режисера Йоргоса Лантімоса і "Рома" Альфонсо Куарона. Кожен фільм відзначили у 10-ох номінаціях. Серед них - "кращий фільм", "кращий режисер" і номінації для виконавиць жіночих ролей.

Також портал "Знай.uа" розповідав про те, як ненависть до екстрасенсів занапастила Гаррі Гудіні: чому не варто переходити дорогу вродливим жінкам і Шерлоку Холмсу.