Відомий астролог Павло Глоба вважає, що 7 березня 2-й місячний день – ідеальний період для розвитку ділових відносин та усунення матеріальних проблем.

Гороскоп на 7 березня Овен

В цей день життєвий потенціал Овнів буде на висоті. Ви безперечно викликаєте симпатію, змушуєте людей пропонувати вам послуги та допомогу. Всі справи будуть даватися вам легко, і навіть грошові проблеми на час відступлять.

Гороскоп на 7 березня Телець

Це ідеальний день для укладення шлюбів, великих придбань, подорожей і відпочинку. Увечері варто проявити обережність в обіцянках або у справах, пов'язаних з укладанням довгострокових договорів. Обмірковуйте кожен свій крок.

Популярні новини зараз
Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову
Показати ще

Гороскоп на 7 березня Близнюки

7 березня Близнюків будуть помічати всюди, де б вони не з'явилися. Властива їм дотепність зробить їх центром будь-якої компанії. Також вас буде супроводжувати успіх у справах, пов'язаних з творчістю.

Гороскоп на 7 березня Рак

В цей день емоційний підйом допоможе створити теплу атмосферу у сімейному колі. Увечері ви можете дізнатися неприємну новину, яка буде пов'язана з діями одного з домочадців. Будьте стримані.

Гороскоп на 7 березня Лев

7 березня підвищена працездатність і нестандартний підхід до вирішення проблем принесуть хороший результат. Підтримка партнерів забезпечить успіх у найбільш ризикованих підприємствах. Найвірогідніше, що удача буде супроводжувати і в особистому житті.

Гороскоп на 7 березня Діва

В цей день не виключені позитивні зміни в кар'єрі. Плани і наміри слід тримати в секреті, інакше заздрість колег може перешкодити прогресу в справах. Особисте життя наповниться тривогами через дії партнера.

Гороскоп на 7 березня Терези

7 березня навіть ризиковані справи закінчаться вдало. У сфері професійної діяльності довіртеся своїй інтуїції. Не варто розраховувати на допомогу або поради колег.

Гороскоп на 7 березня Скорпіон

В цей день удача буде супроводжувати вас в справах, пов'язаних з фінансами. Емоційна гнучкість і доброзичливість до оточуючих допоможуть закласти основи майбутнього успіху в кар'єрі.

Гороскоп на 7 березня Стрілець

В цей день на вас чекає приємний сюрприз, дружня порада або зустріч з родичами. Не рекомендується звалювати на себе занадто багато проблем або хапатися одразу за кілька справ.

Гороскоп на 7 березня Козеріг

7 березня варто приділити увагу вирішенню важливих питань. Комерційні угоди принесуть гарний прибуток. Увечері ситуація може несподівано змінитися. Вам потрібно ставитися до ініціатив оточуючих більш лояльно.

Гороскоп на 7 березня Водолій

Невідповідність між власним сексуальним потягом і почуттями шанувальників може викликати в цей день ускладнення в спілкуванні у Водоліїв. Сильна емоційність допоможе їм подолати всі перешкоди на шляху до визнання.

Гороскоп на 7 березня Риби

7 березня астролог не радить займатися активною діяльністю на роботі. Удача може відвернутися в будь-який момент. У відносинах з колегами уникайте різких суджень або висловів.

Нагадаємо, що березень 2019 році у прямому сенсі цього слова "озолотить" людей. Але потрібно знати точні дати, щоб нічого не упустити.

Як повідомляв портал Знай.uа, астрологи запевняють, що знак Зодіаку впливає навіть на те, як закохуються жінки.

Також портал Знай.uа писав, що з 6 березня планета Уран перебуває в зодіакальному знаку Тельця на найближчі 7 років.