Ця дивовижна історія сталася з користувачкою сайту Reddit під ніком stug182. Коли дівчинці було 8 років вона дізналася, що її улюблена бабуся померла. Правда дізналася вона дуже незвичайним способом.

"Я знала, що моя бабуся померла, раніше ніж інформація про це дійшла до моїх батьків"

Так за її словами, всього за кілька тижнів до смерті стареньку поклали в хоспіс. За нею доглядав її чоловік. Жінка страждала від агресивної форми раку, який убив її за дуже короткий час.

Того вечора дівчинка, як завжди, сиділа в ліжку і читала.

Популярні новини зараз
Українців зобов'яжуть сплатити податки за квартири минулих десятиліть "Продам місце в черзі": чоловіки штурмують ТЦК, воєнкоми не справляються Українським родинам виплатять 10800 грн: як подати заявку Українцям кардинально змінять правила оплати комуналки: до чого готуватись
Показати ще

"Я просто сиділа у своєму ліжку і читала комікси, поки мама внизу дивилася телевізор і раптом щось привернуло мою увагу. Це було слабке синювато-біле світіння"

Спочатку вона подумала, що це всього лише віддзеркалення автомобільних фар з вулиці. Адже вікно виходило на проїжджу частину. Але світіння нікуди не зникало.

"Це світіння застигло на стінці шафи, а потім почало зростати і перетворюватися в щось людиноподібне. Я кинула книгу і залізла під ковдру, однак я була швидше зацікавлена, ніж налякана. А коли у цього об'єкта "намалювалося" обличче, я зрозуміла, що це моя бабуся".

Як розповідає дівчина, тоді вона побачила напівпрозору синювато-білу фігуру, яка світилася. Світіння було настільки яскравим, що повністю освітило одяг, який висів у шафі.

"Бабуся присіла на чомусь на зразок стільця, хоча стільця я не помітила. Потім вона підняла очі, подивилася на мене і посміхнулася. "Я просто хотіла прийти і побачити тебе. Я хочу, щоб ти знала, що зі мною все в порядку, але я більше не зможу тебе бачити", - сказала вона мені. "А чому не зможеш?", - запитала я. "Я повинна була піти, мені дуже шкода, я не можу повернутися, але я люблю тебе. Одного разу ми знову побачимося". Хоча я була маленькою, я вже знала, хто такі привиди і я зрозуміла, чому моя бабуся тепер привид".

Дівчинка ледь встигла відповісти бабусі "добре", як та пропала.

"Вона посміхнулася мені знову і миттєво перетворилася на маленьку сяючу кульку, а потім зникла і вона, упорхнув кудись, немов маленька пташка".

Природно дівчинка помчала до близьких, розповісти про те, що з нею сталося.

"Я прямо запитала маму, чому моя бабуся померла. Мама, брат і сестра запитали мене, чому я так думаю і тоді я їм все розповіла. Вони у відповідь сказали мені цю стандартну річ "Тобі напевно все наснилося" і послали назад в спальню".

Наступного дня дідусь подзвонив її мамі і розповів, що бабуся цієї ночі пішла з життя.

"Моя молодша сестра відразу ж заплакала, мабуть бабуся до неї в спальню не приходила".

Цікаво, що з тієї ночі вже протягом 25 років щороку в несезонний для цих птахів час до дівчини на підвіконня прилітає маленька пташка малинівка. Вона кілька хвилин дивиться на неї і летить геть.

За словами мами дівчини, малинівки були улюбленими птахами бабусі, мама теж після того випадку регулярно бачила їх.

Нагадаємо, 4-річна дочка сімейної пари з американського міста Північна Тонаванда в штаті Нью-Йорк розповіла батькам, що її час від часу відвідувала жінка, яку ніхто, крім неї, не бачив.

Як повідомляв портал "Знай.uа", це єдиний ролик з якісної відеозйомкою, де можна чітко розгледіти привида.

Також "Знай.uа" писав, 39-річна мати двох дітей Аманда Пападопулос стверджує, що в її будинку живе привид дитини.