Еротичний гороскоп на 8 березня Овен

Не варто поспішати, вибираючи любовні ласки. Вам захочеться втягнутися в кожен варіант, але якщо сильно закрутитися в цьому урагані, то може і голова запаморочитися.

Еротичний гороскоп на 8 березня Телець

Ваш партнер сьогодні настільки вразливий, що його можна образити навіть поглядом. Постарайтеся уникати цього і бути миліше звичайного, тоді все буде добре.

Еротичний гороскоп на 8 березня Близнюки

Не варто сподіватися, що цей день буде чимось відрізнятися від інших. Сьогодні у вашому інтимному житті абсолютно нічого не зміниться.

Еротичний гороскоп на 8 березня Рак

Сьогодні вас найбільше тягне до людей правильних, неквапливих і консервативних. Цей експеримент обіцяє бути цікавим, але не обов'язково вдалим.

Еротичний гороскоп на 8 березня Лев

Сьогодні ваш партнер покаже вам, що таке романтика, і як її можна застосувати до еротичних ігор. Вас чекають квіти, сердечка, ніжні поцілунки та інші атрибути романтики.

Популярні новини зараз
Європі пророкують "пекельну" спеку: що чекає на Україну Українців попередили про "важкі" платіжки за світло Отримаєте менше – не дивуйтесь: Пенсійний фонд попередив про зміну розміру субсидії Екс-командир звернувся до тих, хто шукає багатодітних дружин та бабусь як "страховку": "Є ще один варіант..."
Показати ще

Еротичний гороскоп на 8 березня Діва

Сьогодні на вас будуть працювати всілякі прикмети і захисні амулети з талісманами. Будьте обережні, для інтимних відносин цей день може виявитися катастрофою.

Еротичний гороскоп на 8 березня Терези

Можливо ви або ваш партнер сьогодні захочете змінити деякі зі своїх еротичних традицій. Хто б це не був, зміни сьогодні чекають обох.

Еротичний гороскоп на 8 березня Скорпіон

Якщо ви відчули, що втрачаєте концентрацію, а думки в повному безладі, то згадайте, що найкращий стимулятор для мозкової активності – це секс.

Еротичний гороскоп на 8 березня Стрілець

Щоб хоча б дійти до любовного ложа, вам доведеться пройти важкий і тернистий шлях. Не переборщіть з цим, вас можуть і не дочекатися.

Еротичний гороскоп на 8 березня Козеріг

«Зібрати» вас воєдино сьогодні зможе тільки дуже турботливий і уважний партнер, готовий зіграти довгу і мелодійну сексуальну прелюдію на вашій спині, попереку, стегнах…

Еротичний гороскоп на 8 березня Водолій

Вам варто вести себе скромніше, інакше ви ризикуєте поставити вашого партнера (нинішнього, колишнього або потенційного) в дуже неприємне становище, що скоро вам відгукнеться.

Еротичний гороскоп на 8 березня Риби

В цей день ваш партнер буде дещо байдужий до того, що буде відбуватися між вами в ліжку і не буде проявляти належної ініціативи, виявляти належних захоплень та і взагалі вести себе належним чином. Якщо такий стан речей вас не влаштовує, скажіть йому про це прямо.

Як раніше повідомляв Знай.ua, дізнатися про свою долю цього тижня для всіх знаків Зодіаку можна в нашому тижневому гороскопі.

Нагадуємо, хлопець перетворив звичайний пагорб на казкове житло. Зовні житлоплоща виглядає як звичайний пагорб, але всередині це шикарні апартаменти.

Як повідомляв портал Знай.ua, що в березні для метеозалежних людей буде кілька важких днів. Фахівці розповіли, наскільки небезпечною буде активність сонця і склали календар магнітних бур на березень 2019 року.

Гороскоп на тиждень 04.03. - 10.03.