8 березня, за словами астрологів, щоб довіряти інтуіції. Але декому цей день може принести масу неприємних сюрпризів.

Зірки радять бути обережнішими та е нато вимагати уваги від інших.

ОВЕН

З Овнами злий жарт зіграти може їхня щирість, особливо з тими, хто полюбляє відверто розповідати про свої почуття та надто відкриватися іншим. Не варто засмучуватися та перейматися через дрібні непорозуміння з оточуючими.

Популярні новини зараз
Оновлення даних через додаток "Резерв+": повна інструкція ТЦК заблокували водійські права: чи можна повернутися за кермо Ви подивитесь на лічильники і не повірите очам: як прибрати кілька кубів до кінця місяця без порушень На сім'ю – 43200 грн: українцям дають грошову допомогу, треба звати маму чи бабусю
Показати ще

Зараз ідеальний час, щоб вирішити всі свої старі проблеми.

ТЕЛЕЦЬ

Сьогодні Тельцям слід добре розслабитись. Відпочиньте та не навантажуйте себе зайвими клопотами. До тих, у кого були не найкращі часи, повернуться сили та впевненість у собі. Можливо саме сьогодні вам вдасться продумати план дій на найближче майбутнє, це покращить ваще життя.

БЛИЗНЮКИ

Вам варто розібратися з власними думками. Можливо буде доречним звернутися за допомогою до спеціаліста. Це допоможе досягти гармонії щодо внутрішнього становища.

РАКИ

Сьогодні для Раків ідеальний день для початку чогось нового. Якщо ви шукаєте роботу – почніть складати резюме. Якщо хочете підкоригувати фігуру – підіть в зал або почніть бігати. Якщо хочете вивчити щось нове – запишіться на курси. І гарні результати не змусять довго на них чекати.

ЛЕВИ

Ділові домовленості, укладені сьогодні, вже завтра можуть обернутися хиткою невизначеністю. Важливі справи краще перенести на інший, більш сприятливіший день.

Але якщо є необхідність саме 8 березня обговорювати важливі ділові питання, тоді варто прислухатися до своєї інтуїції, вона підкаже, як правильно діяти.

ДІВИ

Вас сьогодні може засмутити незначний промах. Не переймайтеся сильно! Усі мають право на другий шанс, особливо у дрібницях. Якщо ж хтось із колег вважатиме інакше – не звертайте на його слова надмірної уваги. Ви ж знаєте, що справедливість на вашій стороні.

ТЕРЕЗИ

Тим, кому сьогодні доведеться працювати, може бути не легко зосередитися. Це й не дивно, особливо, якщо ви вже перепрацьовуєте не перший день. Спробуйте відволіктись трішки на що-небудь прекрасне – це допоможе зосередитися.

СКОРПІОНИ

Скорпіонам сьогодні може геть не хотітися спілкуватися з оточуючими – навіть з рідними та друзями, не говорячи вже про незнайомців! 8 березня вам краще провести час на самоті та намагайтеся розслабитися.

СТРІЛЬЦІ

Якщо не будете відволікатися на дрібні проблеми, які і так рано чи пізно минуть, маєте шанси провести чудесний день. Пам’ятайте, що не все в житті має йти так, як вам би цього хотілося! Намагайтеся не контролювати оточуючих, а просто розслабтеся та отримуйте задоволення від вихідного.

КОЗЕРОГИ

Козерогам на долю у п’ятницю може випасти важливий виступ перед публікою. При цьому відбутися це може у найдивакуватіший спосіб. Не соромтеся, а наповну проявіть свій потенціал.

Якщо вам сьогодні буде важко налаштуватися на працю, спробуйте внести трохи змін у буденність.

ВОДОЛІЇ

8 березня не виключені конфліктні ситуації. Намагайтесь не перетворити дрібні сварки у бурю у склянці води. Це погано відіб’ється на поточній ситуації та підірве ваш настрій.

Сьогодні не варто брати гроші в борг і поводити себе егоїстично. Щодо особистого життя, тут потрібно розслбитися та не нагнітати обстановку.

РИБИ

Рибам сьогодні бажано зайнятися своїм здоров’ям. Корисними будуть фітопроцедури, заняття спортом та прогулянки на свіжому повітрі.

Якщо відчуваєте, що щось починає боліти – зверніться до лікаря. Чим швидше ви зреагуєте на виниклі проблеми, тим швидше настане бажане одужання.

Нагадаємо, що зірки радять зробити закоханим 8 березня.

Як повідомляв раніше портал Знай.ua, зірки допоможуть дізнатися про свою долю цього тижня для всіх знаків Зодіаку.

Раніше портал Знай.ua писав, що в березні для метеозалежних людей буде кілька важких днів.