Знаменитий математик і фізик Ісаак Ньютон передрік Апокаліпсис в 2060 році. Вчений шукав відповідь на сторінках Біблії, і в результаті позначив цілком конкретну дату наближення апокаліпсису.

Підкреслимо, що для Ньютона кінець світу не значив знищення життя на Землі, а, навпаки, утворення чогось нового.

кінець світу
кінець світу

На думку знаменитого фізика, сам Ісус Христос повернеться до людей в 2060 році і почне своє правління, яке триватиме до 1000 років.

У той же час, на думку вчених з Массачусетського університету, кінець світу може випасти на 40-ві роки XXI століття. А передумови, які до нього ведуть, можна буде спостерігати з 2020 року. Вчені вважають, що причинами Апокаліпсису буде погіршення екології на Землі, перенаселеність планети, а також брак необхідних ресурсів для життя людей.

Популярні новини зараз
Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Апокаліпсис
Апокаліпсис

На сьогоднішній день, багато вчених і люди сходяться на думці, що основна проблема планети – глобальне потепління. Вважається, що зростання глобальної температури на планеті всього на 2 градуси за Цельсієм — це межа, яку планета ще може пережити без катастрофічних змін рівня світового океану, ситуації з питною водою, продуктів харчування, флори і фауни.

Кінець світу
Кінець світу

Експерти називають три головні кроки, які допоможуть запобігти Армагеддону.

  • Для того щоб утримати потепління планети на рівні 1,5 градуса або менше, всі науковці погоджуються, що викиди вуглецю в атмосферу після 2020 року повинні різко скоротитися — так, щоб до 2050 року досягти нульового рівня.
  • Вирубка тропічних лісів дає близько 20% щорічних викидів парникових газів в атмосферу. Тому збереження лісових покривів — логічний крок у зменшенні викидів вуглецю.
  • Вчені будуть продовжувати стежити за траєкторією карбонових викидів, щоб визначати, чи рухається світ у бік своїх амбітних планів щодо стримування глобального потепління.

"Знай.uа" вже писав, гігантський астероїд несеться до Землі на шаленій швидкості. Рівень загрози шокував експертів

Читайте також: гуманоїди з Нібіру надіслали землянам страшне попередження.

Як повідомлялося, прибульці з Нібіру створять на Камчатці базу для захоплення Землі, що війни не уникнути.