Житель Каліфорнії (США) на ім'я Ісаак Торрес перетув термометр з тестом на вагітність і став героєм соцмереж. Його дівчина опублікувала в Twitter листування, в якому Ісаак намагається впоратися з думкою, що скоро стане татом.

Як повідомляється, дівчина на ім'я Ванесса якось уночі вирушила до лікарні черещ дуже високу температуру. Вона відправила своєму хлопцеві термометр, що показує 100 градусів за Фаренгейтом. А Торрес спросоння вирішив, що це тест на вагітність, а цифра 100 означає, що його кохана точно чекає дитину.

Популярні новини зараз
У ТЦК потрібно і жінкам: кому з українок загрожує мобілізація після 18 травня Тепер в ухилянтів заберуть останнє: змусять платити шалені гроші Потрібно мобілізувати у першу чергу: ексчиновник розповів, хто має поповнити лави захисників Старі сковорідки не доведеться викидати: як у домашніх умовах подарувати посуду друге життя
Показати ще

Користувачів здивував і розсмішив хлопець. А ось дівчина змогла лише сильніше переконатися в його почуттях, адже шокований Ісаак майже запропонував їй вийти за нього заміж.

Раніше повідомлялося, що у мережі дівчина з Рейк'явіка опублікувала відео, в якому її милий синочок з кучериками - Даніель Ріки - під акомпанемент вітчима - Хейгара Інгі, що грає на гітарі, виконує пісню Еда Ширана "Thinking Out Loud".

Маленькому співакові не заважає навіть те, що він ледве-ледве дотягується до мікрофона. Він грає на гітарі і співає, вкладаючи всю душу.

За дуже короткий час відео стало вірусним. А сам дует малюка і вітчима отримав багато прихильників.

Нагадаємо, мешканка Великобританії 25-річна Олександра Виньон (Alexandra Vignon) з міста Саутенд-он-Сі, графство Ессекс, розповіла про те, як змогла вижити завдяки одягнутому в останній момент вовняному шарфу.

Раніше Знай.uа повідомляв, жителька Чернігівської області 54-річна Любов Нечаєва (прізвище з етичних міркувань змінено) розповіла журналістам про страшну зустріч з прибульцями, наслідки якої турбують жінку донині.

Також Знай.uа писав, шотландський притулок для тварин The New Arc, розташований в окрузі Абердіншир, здивував дивною проханням - керівництво закладу оголосило збір щіточок для туші.