В невеликому селі в Індії окультист вирішив провести сеанс екзорцизму. Його мета – допомогти одній жінці позбутися злих духів, якими вона нібито одержима. Один з головних етапів обряду полягав у тому, що жінка повинна була обійти навколо села.

Село досить велике, тому посеред шляху жінка відчула сильну втому. Вона зупинилася, щоб трохи перепочити. Раптово на індіанку обрушилося жорстоке покарання. До неї підбіг розлючений чоловік і просто почав дуже сильно бити її ременем, щоб вона не зупинялася і не переставала йти. Як виявилося, забобонному чоловікові не сподобалося, що його дружина не виконує вказівки окультиста. Знесилена, перелякана і виснажена жінка впала на курну дорогу. Все, що вона могла зробити в той момент, - це благати про пощаду.

це було записано на відео, яке невдовзі було опубліковано в мережі. На ролику можна побачити, що довелося пережити бідній жінці.

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються 3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Місцевий поліцейський на ім'я Сароджа Чоудхари розповів про цей жахливий інцидент. Він повідомив, що подружню пару впізнали і доставили в учасник для допиту. Виявилося, що кмітливий окультист зник відразу ж після інциденту. Зараз поліція займається його пошуками.

Певно, злих духів жінці позбутися так і не вдалося, адже сеанс екзорцизму не був закінчений. Але, оскільки окультист дуже швидко зник, індіанка і її чоловік усвідомили, що насправді ніякої нечистої сили могло і не бути.

Нагадаємо, привид жінки ночами являвся маленькій дівчинці. Їй не вірили, поки самі не зіткнулися. Вони випадково зняли привид, який лякав їх дочка

Як повідомляв портал "Знай.uа", в місті Эмонтон (провінція Альберта, Канада) на території колишнього госпіталю вдалося зняти на відео дещо дивне

"Знай.uа" писав, щось заманювало хлопчика в гущавину лісу. Він почув голос мами, яка кликала його на ім'я