Еротичний гороскоп на 13 березня Овен

Сьогодні, завдяки вашому партнерові, еротичний вечір запам'ятається вам надовго, як дуже яскравий і неповторний. Зробіть найближчим часом теж щось схоже.

Еротичний гороскоп на 13 березня Телець

Повільність коханого зможе запалити вас, але не так, як вам хотілося б. Скажіть йому, що пора поквапитися.

Еротичний гороскоп на 13 березня Близнюки

Сьогодні вам дуже подобається все незвичайне, і як все чудово склалося, ваш партнер якраз напружив уяву і придумав, чим можна вразити.

Еротичний гороскоп на 13 березня Рак

Вас скрізь будуть переслідувати сексуальні фантазії, а підігріватимуть їх силу навіть самі звичайні предмети. Пора хоч одну з фантазій втілити в життя.

Еротичний гороскоп на 13 березня Лев

Вам з партнером буде важко пристосуватися один до одного. Не вигадуйте нічого нового, зробіть цей вечір більш звичним.

Популярні новини зараз
"Більше не платимо...": українці повелися на жорсткий обман щодо доставки газу Тариф 7,96 грн/куб діятиме не для всіх: кому доведеться платити більше Українських пенсіонерів звільнили від земельного податку, дали знижку на ЖКП: хто у списку Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки
Показати ще

Еротичний гороскоп на 13 березня Діва

Сьогодні кращим способом вивільнити емоції буде секс. Можете навіть кричати на всю силу і не замислюватися про те, як ви виглядаєте.

Еротичний гороскоп на 13 березня Терези

Хоча вам більше хочеться думати про високе, оточуючі все збивають вас з небес на землю. Як же встояти перед задоволенням, коли вас так і дражнять.

Еротичний гороскоп на 13 березня Скорпіон

Сьогодні вам складно буде показувати свої почуття за допомогою мови. Тому вибрати слід щось більш підходяще, краще ласки і дотики.

Еротичний гороскоп на 13 березня Стрілець

Приймайте партнера, навіть враховуючи всі його недоліки, моральні, фізичні і еротичні. Тільки так вам вдасться прийти до гармонії у всьому.

Еротичний гороскоп на 13 березня Козеріг

Хоча до парадоксальної і непередбачуваної манери вашого партнера вести себе в ліжку буде складно пристосуватися, але це того варто. Це принесе вам велике задоволення.

Еротичний гороскоп на 13 березня Водолій

У всіх при довгому утриманні може закінчиться терпіння, навіть у такої прекрасної людини, як ваш коханий. Відкладіть свої справи, якщо хочете і далі бачити поруч.

Еротичний гороскоп на 13 березня Риби

Сьогодні ваш партнер буде настільки бажати вас, що у вас з'явиться унікальна можливість вдосталь покапризувати. Згадайте про те, що вам давно хотілося новеньку каблучку, або з'їздити до Іспанії, загалом, сміливо говоріть про свої бажаннях. Сьогодні їх виконають.

Як раніше повідомляв Знай.ua, дізнатися про свою долю цього тижня для всіх знаків Зодіаку можна в нашому тижневому гороскопі.

Нагадуємо, Гроб Господній розкрили і побачене змусило світ затамувати подих.

Як повідомляв портал Знай.ua, що в березні для метеозалежних людей буде кілька важких днів. Фахівці розповіли, наскільки небезпечною буде активність сонця і склали календар магнітних бур на березень 2019 року.

Гороскоп на тиждень 11.03 - 17.03