Студія "Квартал 95" завжди відрізнялася умінням дуже яскраво і жваво показувати основні проблем України. На цей раз, в шоу "Гра приколів", коміки продемонстрували, звідки беруться корупціонери, так як питання корупції зараз стоїть дуже гостро.

"Всі ми знаємо, як виглядає типовий український корупціонер. Вони настільки схожі одне на одного, що створюється враження, що всіх їх виготовляють на одній фабриці.
Насправді, ми переконані, що всі корупціонери є випускниками шоу "Хто хоче стати корупціонером?" - заявляє на початку ведучий.

Учасником шоу став звичайний вчитель з Полтави - Сергій. З самого початку ми можемо бачити, що він на вірному шляху для корупціонера, так як, щоб потрапити на шоу, він зібрав гроші з класу "на штори".

Володимир Зеленський

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо
Показати ще

У шоу вчитель міг, за умови правильної відповіді на питання, пов'язані з корупцією, пройти по кар'єрних сходах від директора школи до голови Антикорупційного бюро.

Коміки наочно показують, як змінюється поведінка спочатку скромного вчителя з початковими задатками корупціонера по мірі досягнення вищих посад.

Коли він отримав посаду директора школи, то відразу звик до посади і заявив, що першим його указом буде зібрати гроші на капітальний ремонт. Але потім уточнив, що на капітальний ремонт своєї квартири, про що, звичайно, він не збирався розповідати в школі.

Ігор Ластівчин

Наступною сходинкою була посада міського голови. "З грязюки в падлюки", як сказав ведучий. Сергій правильно відповів на питання, що відразу ж його змінило. Він прийняв рішення звільнити ведучого, а на його посаду поставити свою "знайому тьолочку". Колишній вчитель почав ображати ведучого, заявивши, що йому все можна, так як він - міський голова.

Героя намагалися переконати відповісти на інші питання, щоб він мав можливість стати заступником міністра, потім міністром, на що Сергій категорично відповів: " Ти закрий свій рот, тут скрізь камери! Який міністр, ти що? А раптом нас прослуховують? Ти що, забув, як минулого тижня директора птахокомбінату СБУшники за яйця схопили?"

Шоу закінчилося тим, що новоспечений міський голова покликав ведучого в ресторан, чтб відзначити такий стрімкий кар'єрний зліт.

Нагадаємо, Квартал 95 показав, як Порошенко дивився новорічне звернення Зеленського.

Раніше, Знай.ua повідомляв, що Олена Кравець показала свого коханого чоловіка-красеня.

Також, портал Знай.ua писав, як улюбленець Зеленського тролить самоучок: "не фафакай"