Еротичний гороскоп на 14 березня Овен

Ідеальним способом завоювати прихильність партнера будуть підбори, стояння на сходинку вище та інші речі, які зроблять вас більш високими. Перед таким божеством важко встояти.

Еротичний гороскоп на 14 березня Телець

Найбільше вас буде збуджувати простір на висоті. Так як на балконі і на даху ще холодно, та й небезпечно, то заберіться на стіл або на пральну машину, цього буде достатньо.

Еротичний гороскоп на 14 березня Близнюки

Ваші любовні ігри сьогодні по ритму дуже схожі на симфонії класичної музики. Включіть собі на фоні Бетховена або Баха, тоді просто зведете партнера з розуму.

Еротичний гороскоп на 14 березня Рак

Не варто чинити опір обставинам сьогодні, віддайтеся на волю випадку. Якщо вам пропонують щось – погоджуйтеся, мовчать – не лізьте до людини зі своїми бажаннями.

Еротичний гороскоп на 14 березня Лев

Постарайтеся докласти максимум зусиль, щоб пройти через всі труднощі, але зустрітися і все-таки зайнятися любов'ю з партнером. Така боротьба за час коханого навіть підігріє ваш запал.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім 3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Еротичний гороскоп на 14 березня Діва

У вас буде дивний романтичний день, море компліментів від старих прихильників, а той єдиний теж не підкачає. До речі, знайти єдино вірний шлях до вашого серця вийде тільки у нього.

Еротичний гороскоп на 14 березня Терези

Якщо зможете схилити партнера до пестощів, яких хочеться саме вам, то зможете не тільки отримати задоволення, але і додати фарб у ваш образ в голові коханого.

Еротичний гороскоп на 14 березня Скорпіон

Сьогодні вас все більше цікавлять старомодні тривалі залицяння з прекрасними промовами. Зробіть з цього прелюдію, можете навіть одягнутися, як людина з минулого століття.

Еротичний гороскоп на 14 березня Стрілець

Всі ваші проблеми в еротичному плані зникнуть як роса в пустелі. День обіцяє бути фізично важким, але неймовірно приємним.

Еротичний гороскоп на 14 березня Козеріг

Вам все більше подобаються варіанти прелюдії з оголеним тілом, особливо якщо на ньому є боді-арт, олія або просто крапельки ароматної води після ванної.

Еротичний гороскоп на 14 березня Водолій

На вас буде чекати цілий день спокус і на всі з них вам захочеться погоджуватися. Але практично всі просто неможливі, а іноді і небезпечні. Ніби запропонували шоколадку, а вона в 1000 км від вас. Прикро.

Еротичний гороскоп на 14 березня Риби

Божевільний секс теж може перетворитися в буденність, якщо не брати перерви і не займатися своїм розвитком чуттєвості. У цьому краще всього допомагають танці.

Як раніше повідомляв Знай.ua, дізнатися про свою долю цього тижня для всіх знаків Зодіаку можна в нашому тижневому гороскопі.

Нагадуємо, Гроб Господній розкрили і побачене змусило світ затамувати подих.

Як повідомляв портал Знай.ua, що в березні для метеозалежних людей буде кілька важких днів. Фахівці розповіли, наскільки небезпечною буде активність сонця і склали календар магнітних бур на березень 2019 року.

Гороскоп на тиждень 11.03 - 17.03